Jump to content

Marka Bazında 2008 Binek Otomobil Satış Rakamları

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• Ali

7

• emredeler

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest ersyncar

fenerbahçe çok satarda arabası yok olursa kısmetse onuda yazarım :fiuw:  :D

ben arabasından otobusunden geçtim şampiyonlar liginde bişiler yapalım bana yeter :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bosverin cok satmasın...yani yıllık 10-15bini geçmesin ki araçlarımız hala bizim ıcın ozel olsun :) ışıklarda 3 tane aynı arabadan yanyana durmak ıstemem şahsen :)

aynen katilıyorum kadir abi.Megan veya focus gibi heryerde olmasını istemem.Hala daha gittiğim heryerde araca bakanlar dönüp bi daha bakıo :D  Parmakla gösterilen araca binmek çok zevkli oluo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet çok haklısın, ben de o üç tane yanyana dizilmiş 3 lerin arkasında durmak istemem. ışıklarda 3 şeriti kapatmış kamyonlar gibi arkadakileri kanser edersiniz. Korna sellektör manyağı olur çıkarsınız :D :D :D

kıskanç haset fesat ve bilimum insan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

şşş siz ses çıkartmayın, benim hedefimdeki kişi belli :D

ha ii o zaman al şu takozu benim içinde vur kafasına kafasına :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

muhtemelen pazartesi salı günü adanada olacağım. test etmek isterim 2,3 mazda 6 yı imkan olursa... nette ilanlarını görmüştüm yanılmıyorsam

acemi birliği adanamı çıktı yoksa :D :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muhtemelen pazartesi salı günü adanada olacağım. test etmek isterim 2,3 mazda 6 yı imkan olursa... nette ilanlarını görmüştüm yanılmıyorsam

evet nette ilanını gördüğünüz araba..

kusura bakmayın çok geç gördüm yaa,uzun süre şehir dışında olacam ama sizin için çoookta geç olmadıysa elimden geleni yaparım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

114 iyi rakam bence

10 tane de ticari var. 124 toplamda . Bence de kötü değil ama Renault'un 4000 satışını görünce insanın morali bozulur tabii :)

Chery 2-3 ay öncesine kadar rakamları veriyordu sonradan bildirmemeye başladılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...