Jump to content

Anlık Tüketim 0.0 Olmuyor

fb1907
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Efsanevi tartışmayı tekrar başlatmak istemiyorum gerçi ama bu dediğiniz devridaim makinesi, o da henüz icat edilmedi, çalışan bir motorun tüketimi sıfır olamaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Efsanevi tartışmayı tekrar başlatmak istemiyorum gerçi ama bu dediğiniz devridaim makinesi, o da henüz icat edilmedi, çalışan bir motorun tüketimi sıfır olamaz...

Motor çalışmıyor diyebiliriz abi, patlama olmuyor daha doğrusu, tekerlerden gelen güç pistonları çeviriyor basit mantıkla. Tabiki bu arada yağlama, soğutma devam ediyor lakin patlama yok silindirlerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet onu biliyorum, belli bir devire kadar-1500 sanırım- öyle olduğu iddia ediliyor, gözümle görmüş değilim...:D

Buradaki eski tartışma konumuz şuydu, inişlerde vitese dokunmadan gazdan ayağını çekmek mi yoksa boşa almak mı daha ekonomik? İlkinde motorun benzin yakmadığı iddia ediliyor ama ağırlığı da aracın üstünde kaldığından çok kısa sürede 1500 devire düşüyor yani mesafe kısa oluyor, boşa alındığında araç rölanti benzinini yiyor ama rahatladığından daha uzun bir mesafe gidiyor...

Ayrıca benim eski 3 ile bunların ikisini de otoyolda defalarca denediğimde her iki durumda da yol zımbırtısının gösterdiği rakamlar birbirinden farklı olmadı, yani 0.3 ile 0.9 arası bir şeyler...

Bu durumda ben motorun çalışmıyor gibi yaptığı iddiasına inanmama hakkımı kullanıyorum....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...