Jump to content

Mazda Xedos-9

Guest mechanicker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Superas

4

• halil_i

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

allah cezanı vermesin :D bir dahaki maçta gazozu sen ısmarlıyorsun bu yaptığından sonra :D bir aksilik olmazsa mazda 3 at dynamic gümüş gri sedan :D

ehehee deneriz abi bakalım at 3 mt Lantis karşısında ne yapacak ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir süreliğine daha abdurrahman çelebisin gibi görünüyor... ama beni biliyorsun yarın uygun bir mazda 6 bulursam bu arabayı dünden satarım :D

zaten senin 6 aldığını duyduğum anda Nergisi satılığa çıkarırım ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

allah cezanı vermesin :D bir dahaki maçta gazozu sen ısmarlıyorsun bu yaptığından sonra :D bir aksilik olmazsa mazda 3 at dynamic gümüş gri sedan :D

Arabayı alırsan ben sana gazoz değil, sen hepimize ısmarlıycan o gazozu, tabii yemek ısmarladıktan sonra :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı alırsan ben sana gazoz değil, sen hepimize ısmarlıycan o gazozu, tabii yemek ısmarladıktan sonra :D

vurun gahpeye... :D

Allah'ın zopası yok işte. Önce yeşile dünyanın lafını söyledi diye aynı renk lantis aldırdı, şimdi de zamanında çok tezek attığı Mazda3 AT arabasına bindirecek. Bunun sonu fiat126bis'e doğru gider inşallah :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

vallahi öyle bir niyetiniz varsa benim gönlümden size bir 6 mps yakışır gibi geçti :)

mps leride nereden alacagımızı söylersen forumun yarısı potansiyel alıcı :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuanki aracım fiesta (şirket aracı) yarın eğer bir aksilik olmazsa mazda3 olacak. hedef 6 yada rx ti ama nasip 3eymiş.... araç kredi ile alınmış yarın rehin kaldırılacak ve üzerime alacağım arabayı. rehin olayı beni baştan biraz huylandırdı. halledicez bakalım yarın bir şekilde. adam karaköyde esnaf. güzel bir yeri var evindede gördük arabayı. bir yamuk olacağını sanmıyorum ama ben ufak bir miktar vereceğim parayıda senete bağlayacağım satış işlemleri bitince seneti geri vereceğim.

Hayırlı olsun Kadir güle güle kazasız belasız kullan inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mx-5 aslında  alınacak bir araç ama türk örf ve adetlerine ters :D rx-8 kesinlikle çok iyi düşünülerek yapılmış... ah birde motor söylentilerinden etkilenmese....

abı rx in motoru saglam ya o konuda rahat olabılırsın bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

mps leride nereden alacagımızı söylersen forumun yarısı potansiyel alıcı :D :D

vallahi potansiyel alıcı gerçekten çok :) kimi ağzını Rx-8 den açıyor kimisi 3 mps 6mps .... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

vallahi potansiyel alıcı gerçekten çok :) kimi ağzını Rx-8 den açıyor kimisi 3 mps 6mps .... :D

kimse mps ten açamaz ağzını zira yok Türkiye de, sadece hayallerimizde... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

acaba türkiyede mps i kullanacak yol var mı ? :D

valla millet porsche, ferrari falan kullandıgına göre mps de at arabası deil gider heralde bizim yollarda :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla millet porsche, ferrari falan kullandıgına göre mps de at arabası deil gider heralde bizim yollarda :D :D

diablo sahibi bir vatandaş arabasını sadece cuma-c.tesi geceleri saat 3 den sonra kullanabildiğini söylemişti. ne derece doğru bilemem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

bahsettğimiz araçta zaten o saydığınız araçlara kafa tutuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...