Jump to content

Mazda Xedos-9

Guest mechanicker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yollar biraz bozuk ama o kadar dalga geçilecek kadar da değil. Çok rahatlıkla 300 yapılabilecek yollar var. Kaldı ki bu özenilen avrupanın da tamamı 320 ile gidilmeye müsait yollarla kaplı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Superas

4

• halil_i

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Allah bereket versin 210ubulabiliyorsan daha ne istiyorsun Allahından :D

bu forumda son hızı 200 olan arabayla 260-280 basanlar var sen ne  diyon      :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben  genelde aldığım her aracı son limitine kadar test ederim 1 kereliğine ondan sonra çok asılmam. zaten çok hızlı kullanmayı seven birisi değilim...

sen neymişin be :D biz beceremiyoz son limit test olayını anlatsana bi nasıl oluyo :fiuw::geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yeme beni :D 215 yaptığını heyecanlı heyecanlı anlatan sen değilmişsin gibi davranıyorsun. biz yutmayız ama yeni arkadaşlar var :D

yavrum ben benimkinde 205  Burak ın arabada da 210 dedim hiç 215 demedim mazdalar için he fazlasını yaptınmı dersen başka araçlarda senin hayat boyu ulaşamayacagın hızları gördüm o ayrı :D :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aslında biz yeni arkadaşlarında yutup yutmaması sayn uyumsuzn'un 215kmsi ne araçla yapmış olduğuna bağlı braz :)

öyle bir beyanım yoktur önceki mesajımda da belirttim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xedos-9 mazdanın makam aracı kullanması çok keyifli bir araç yolda 210km  yi gördüm daha giderdi ama yol müsait değildi.motoruda çok sağlam bir araç .avcılarda gördünüz aracın plakası nedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

rakam karısıklıgı olmus olabılır.. hız konusuna gelınce eskı aracın subaruydu yanlıs hatırlamıyorsam.. aşık atmam :D

heh şöle demiş olsam kabul ederim yani :sopa: :sopa: :sopa:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...