Jump to content

Mazda Xedos-9

Guest mechanicker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Superas

4

• halil_i

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

saatini denk getirdinmi anlık olarak 220-230 bile görebileceğin yerler var (eğimli yol tabi).. ama ben o saatleri denk getiremedim :D bide şirket arabasından sonra benzinliye binmenin evlat acısı gbi koyduğu apaçık. bu nedenle tek atımlık kurşunumu yeri ve zamanında kullanmak istiyorum :D şaka bir yana, zaten bir kere son limitini zorlarım allah ne verdiyse basar birdahada kolay kolay basmam..

dün gece Ender telefon etti, rodaj için İzmit'e gelmişler.

takılsaydın onların peşine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi ben manyak mıyım :)

zaten ben de o manyaklara uyamadım. tam şortumu giymiş yatmıştım ki o aradı. dedim erken arasaydın kardeşim, bu saatte mi aranırmış insan diye hafiften fırçalayıp kapattım telefonu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yemedi mi yoksa :D

kalkmaya geldik demedi ki.

motoru açmaya çalışıyoruz dedi. şimdi tutup ben ona deseydim hadi kalkalım diye sence normal mi olurdu? bırak adam açsın motorunu iyice ondan sonra bakarız bir ara ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı son hıza kadar zorlamanın keyfı de bı baska tabı ama dedıgınız gıbı benzın evlat acısı gıbı koyuyuyo

Evet :) Mazda6 205 km de 22 lt yakıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Global kapama, yenilerde var ama makyajsızlarda var mı bilmiyorum.

Global kapama yok bende. hatta 2006 da çıkan makyajlılarda da yok demişti Tolga.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak bu dediğini hiç bilmiyorum henüz arabayı hiç anahtarla kitlemedim. Özaydın'a gittiğimizde bagajı kitlemek istedim anahtar içinde kaldı zor çıkarttık :D Halil şahit :D Ondan beridir arabayı sadece marş için kullanıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı zamanda açık kalan camları da kapatıyor veya önceden açıyor diye biliyorum ama emin değilim, ikisi farklı olabilir. Makyajlı 3 lerde var mesela.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

içinde başka kopyası bulunmayan üniveriste yıllarından kalan konser cdlerimide götürmüştü allahın belası herif...

youtube da falan yayınlarsa belki menşur olursun, star olursun. o zaman o hırsızı da menecerin yaparsın artık :D

Ender'in eski practikada sunroof da kapanıyordu. Her modelde farklı farklı uygulamaları mı var bu adamların anlamadım ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 14 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...