Jump to content

Passat cc

htuygun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

buna 62500 avro verecek kişinin zekasını sorgularım ben :D hey güzel Allah'ım ya.. kim buna verir bu kadar para hakkaten anlamıyorum.. bi de gitmişler bu aracı 1.8 yapmışlar.. pes hakkaten.. bari passat cls koysalarmış adını da böle insanları bi anda coupe cabrio muuuuuu acabaaa diye meraklandırmasalarmışş

mıllet skoda fabıa ya 40 mılyar verdıkten sora passata 62.000 euro normaldır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla kim ne derse desin ben çok beğendim, çok güzel bir araba, 62.000 euro da çatır çatır sayardım ben bu makineye :)

Bu parayı vericeksen A5 verelim abi :) Hem daha karizmatik valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın stopları bütünlüğü bozmuş. İğrenç duruyor arkadan ama yandan iyi kopyalandığı için güzel duruyor. Ayrıca o kadar para verilecek bir araba da değil bence. O paraya Chrysler, Audi veya BMW almak varken gidip de bu araba alınmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın stopları bütünlüğü bozmuş. İğrenç duruyor arkadan ama yandan iyi kopyalandığı için güzel duruyor. Ayrıca o kadar para verilecek bir araba da değil bence. O paraya Chrysler, Audi veya BMW almak varken gidip de bu araba alınmaz.

kanka sana şiddetlen katılıyorum ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mıllet skoda fabıa ya 40 mılyar verdıkten sora passata 62.000 euro normaldır

şuan bi kaç tane olduğu için tutturabildiğine fiyat vermişler,eylül ayında bayilerde satışa sunulacakmış sanırım ozaman fiyat daha uygun olabilir..ozaman sudan ucuz olur kesin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...