Jump to content

HB kırmızı

ahmetbakan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam benim hb in kapı direklerini kestirsem nasıl olur bide sunroof yaptırmak istiyorum..sonra heders ve açık hava filtresini düşünüyorum sizce nasıl olur şimdiden teşekkür ederim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence de sakat bi durum,filtreye bişi diyemem ama kapı direkleri işine bence girmemelisin ;)

sunroof işi de 1lira falan galiba yanlış bilmiyosam,bence lantis almanız daha mantıklı?

ama tabi tercih sizin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Benim çocukluktan beri hayalimde 323hb sahibi oldum sonunda dedim ama artık değişik bi tat halini aldı nası desem artık ilk günkü tadı vermiyor birde tüplü olması hacı muro dan farksız yaptı, şimdi ise eski aşkı tekrar yaşamak adına satılıga çıkardım ve 1.8 323hb almayı düşünüyorum 90model, moderatörlerimiz bu konuda benden daha teknik bilgiye sahip, yeni aşklar yeni tatlar, bence aracınızın dışını fazla kurcalamayın en güzel görünümü sade parlak renk ve hatasız kasasının olması :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dıreklerı kestınmı cam kapıyı kapatmıcak su gırer vs.yada baya bı ugrasman gerekıcek  karburatorlu aracta hava fıltresınden ses falan alıcagını sanmıyorum ... headers bende dusunuyorum... sunroofa gelınce o paraya  gırılmez 200-300ede yapıyolar ama hem kullanıslı olmuo yanı elle sadece yukarı dogru acıosun  bıde 1 sene sonra falan su gecırıo dıolar yınede sen bak ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...