Jump to content

NOS

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Mücahit

11

• X-Pace

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

09.08.2007 at 22:38, uyumsuzelement :

sitecek nos lanalım derim turbo kiti bulamadım uygun 1.6 mazdaya :D :D

abi az kaldı herkesi turbo sahibi yapacam :) çevredeki civicler gibi olacaksınız hepiniz :) atmosferik doğup turbo ile hayata devam...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:00, X-Pace :

abi az kaldı herkesi turbo sahibi yapacam :) çevredeki civicler gibi olacaksınız hepiniz :) atmosferik doğup turbo ile hayata devam...

abi etraftaki civicler cok bagırıyor ben sessiz turbo arıom anırmayan bagırmayan gücünü belli etmeyen bide at vitesle uyumlu :D :D çok şeymi istiom???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sana çift turbo takarız alt devirlerde de yürürsün , baktın sıkıştın üst devirlerde de coşarsın :D merak etme bağırmayan yaparız. ;) çok bağıran çok gitmes

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:08, X-Pace :

abi sana çift turbo takarız alt devirlerde de yürürsün , baktın sıkıştın üst devirlerde de coşarsın :D merak etme bağırmayan yaparız. ;) çok bağıran çok gitmes

yok yahu tek turbo yeter lakin otomatik vites kaldırırmı kimse cevap vermedi buna
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:10, uyumsuzelement :

yok yahu tek turbo yeter lakin otomatik vites kaldırırmı kimse cevap vermedi buna

Kaldırır sen merak etme ne farkı var diğerlerinden AT dede var vites topuzu  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merak etme abi onun için de modifiye dünyasında çözümler var :D ama şuna emin olabilirsin eğer ben takarsam o turboyu , arabaya bindiğinde ilk fark edeceğin şey 3. pedal olacaktır :D :D bilmem anlatabildim mi ehehehe

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:04, uyumsuzelement :

abi etraftaki civicler cok bagırıyor ben sessiz turbo arıom anırmayan bagırmayan gücünü belli etmeyen bide at vitesle uyumlu :D :D çok şeymi istiom???

Çok mütevazisin Bülo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:12, X-Pace :

merak etme abi onun için de modifiye dünyasında çözümler var :D ama şuna emin olabilirsin eğer ben takarsam o turboyu , arabaya bindiğinde ilk fark edeceğin şey 3. pedal olacaktır :D :D bilmem anlatabildim mi ehehehe

şanzımanımı indirces diosun yani :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:15, uyumsuzelement :

şanzımanımı indirces diosun yani :D :D

e yani abi :) türkçe meali o oluo , 6ileri bi rx8 şanzımanı takarız sana , bi de arkadan itiş yaparız off herkesten farklı olursun :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:15, X-Pace :

abi bakma şimdi öle dio sona dicek ki e hani ses yok :D insan her zaman daha fazlasını ister :P

yok yahu subaru varkende öle büük eksoz yoktu sadece 2 soba borusu yan yana dururdu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:16, X-Pace :

e yani abi :) türkçe meali o oluo , 6ileri bi rx8 şanzımanı takarız sana , bi de arkadan itiş yaparız off herkesten farklı olursun :D

o kadar masraf yaparsam hatun turboyu bana takar Bora sadece turbo kiti taksak  arac at kalsa olmasmı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:18, uyumsuzelement :

o kadar masraf yaparsam hatun turboyu bana takar Bora sadece turbo kiti taksak  arac at kalsa olmasmı :D

valla abi eğer yenge kızıcaksa ben hiç bulaşmiim sen AT olarak yaşamına atmosferik olarak devam et ne şiş yunsın ne kebap :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:18, uyumsuzelement :

ohoooo sende ne bilmem neye geliyon,ne bilmem neye  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement
  09.08.2007 at 23:19, X-Pace :

valla abi eğer yenge kızıcaksa ben hiç bulaşmiim sen AT olarak yaşamına atmosferik olarak devam et ne şiş yunsın ne kebap :D

ucundan eccuk yapak 2 tarafında gönlü ossun turbo at  bak yoksa nos a mecburen he dicem :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:19, X-Pace :

Karışma sen böle kılıbık adamların işine Bora ara dayağı yersin sonra  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.08.2007 at 23:21, uyumsuzelement :

ucundan eccuk yapak 2 tarafında gönlü ossun turbo at  bak yoksa nos a mecburen he dicem :(

ehehe tamam abi :D oldu bu iş. 0.4basarız yeter 200leri buluruz güzel bi beyin programıyla ;) blow off valve takmayız çuflamaz yenge de anlamaz :D tabi burayı okumuyosa. eğer okuyosa sölim baştan seni tanımıom bülent abi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...