Jump to content

NOS

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Mücahit

11

• X-Pace

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sitecek nos lanalım derim turbo kiti bulamadım uygun 1.6 mazdaya :D :D

abi az kaldı herkesi turbo sahibi yapacam :) çevredeki civicler gibi olacaksınız hepiniz :) atmosferik doğup turbo ile hayata devam...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi az kaldı herkesi turbo sahibi yapacam :) çevredeki civicler gibi olacaksınız hepiniz :) atmosferik doğup turbo ile hayata devam...

abi etraftaki civicler cok bagırıyor ben sessiz turbo arıom anırmayan bagırmayan gücünü belli etmeyen bide at vitesle uyumlu :D :D çok şeymi istiom???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sana çift turbo takarız alt devirlerde de yürürsün , baktın sıkıştın üst devirlerde de coşarsın :D merak etme bağırmayan yaparız. ;) çok bağıran çok gitmes

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sana çift turbo takarız alt devirlerde de yürürsün , baktın sıkıştın üst devirlerde de coşarsın :D merak etme bağırmayan yaparız. ;) çok bağıran çok gitmes

yok yahu tek turbo yeter lakin otomatik vites kaldırırmı kimse cevap vermedi buna
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merak etme abi onun için de modifiye dünyasında çözümler var :D ama şuna emin olabilirsin eğer ben takarsam o turboyu , arabaya bindiğinde ilk fark edeceğin şey 3. pedal olacaktır :D :D bilmem anlatabildim mi ehehehe

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi etraftaki civicler cok bagırıyor ben sessiz turbo arıom anırmayan bagırmayan gücünü belli etmeyen bide at vitesle uyumlu :D :D çok şeymi istiom???

Çok mütevazisin Bülo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

merak etme abi onun için de modifiye dünyasında çözümler var :D ama şuna emin olabilirsin eğer ben takarsam o turboyu , arabaya bindiğinde ilk fark edeceğin şey 3. pedal olacaktır :D :D bilmem anlatabildim mi ehehehe

şanzımanımı indirces diosun yani :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şanzımanımı indirces diosun yani :D :D

e yani abi :) türkçe meali o oluo , 6ileri bi rx8 şanzımanı takarız sana , bi de arkadan itiş yaparız off herkesten farklı olursun :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi bakma şimdi öle dio sona dicek ki e hani ses yok :D insan her zaman daha fazlasını ister :P

yok yahu subaru varkende öle büük eksoz yoktu sadece 2 soba borusu yan yana dururdu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

e yani abi :) türkçe meali o oluo , 6ileri bi rx8 şanzımanı takarız sana , bi de arkadan itiş yaparız off herkesten farklı olursun :D

o kadar masraf yaparsam hatun turboyu bana takar Bora sadece turbo kiti taksak  arac at kalsa olmasmı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadar masraf yaparsam hatun turboyu bana takar Bora sadece turbo kiti taksak  arac at kalsa olmasmı :D

valla abi eğer yenge kızıcaksa ben hiç bulaşmiim sen AT olarak yaşamına atmosferik olarak devam et ne şiş yunsın ne kebap :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla abi eğer yenge kızıcaksa ben hiç bulaşmiim sen AT olarak yaşamına atmosferik olarak devam et ne şiş yunsın ne kebap :D

ucundan eccuk yapak 2 tarafında gönlü ossun turbo at  bak yoksa nos a mecburen he dicem :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karışma sen böle kılıbık adamların işine Bora ara dayağı yersin sonra  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ucundan eccuk yapak 2 tarafında gönlü ossun turbo at  bak yoksa nos a mecburen he dicem :(

ehehe tamam abi :D oldu bu iş. 0.4basarız yeter 200leri buluruz güzel bi beyin programıyla ;) blow off valve takmayız çuflamaz yenge de anlamaz :D tabi burayı okumuyosa. eğer okuyosa sölim baştan seni tanımıom bülent abi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...