Jump to content

NOS

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi kullanacağımız turbo garett olacak t3 yeterli , daha büyük olursa üst devir kullanman gerekir altlarda doldurmaz ;) onun da fiyatı 850 civarı , turbo , intercooler , oilcooler , cooler boruları , karter büyütme , ecu ayarı , eksoz sistemi ,  fln bunlar eğer varsa o dediğin kitin içerisinde vallah bedava ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Mücahit

11

• X-Pace

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi kullanacağımız turbo garett olacak t3 yeterli , daha büyük olursa üst devir kullanman gerekir altlarda doldurmaz ;) onun da fiyatı 850 civarı , turbo , intercooler , oilcooler , cooler boruları , karter büyütme , ecu ayarı , eksoz sistemi ,  fln bunlar eğer varsa o dediğin kitin içerisinde vallah bedava ;)

bunlar varmış içinde lakin 2.0 için

You are bidding for a bolt on Turbo kit for Mazda 3 / 5 / 6 MZR 2.0 engines!

Will fit 01+

Please specify Year and engine code after you purchase this kit.

Kit includes:

TD04 15G Turbo charger .

Aluminium Intercooler 470mmx 160mmx 55mm

Polished Aluminium Piping.

ALL Clamps,Gaskets,Screws,Washers,Fittings.

Cast Exhaust manifold .

Down Pipe,

38mm Waste gate.

Blow off Valve.

High Volume Air Filter.

Boost gauge.

Braided oil feed lines,

Oil return lines,

All installation instructions.

12 month Warranty.

This Kit comes with quality parts only which are manufactured in Australia!

This Kit is a Perfect fit and straight bolt on!

Not like other kits on eBay which are manufactured in CHINA and don't fit!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

You are bidding for a bolt on Turbo kit for Mazda 3 / 5 / 6 MZR 2.0 engines abi 2.0 dio :D ama genel olarak güzel bi kit , down pipe var gerisini de inoxtan çekeriz son susturucuya kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

You are bidding for a bolt on Turbo kit for Mazda 3 / 5 / 6 MZR 2.0 engines abi 2.0 dio :D ama genel olarak güzel bi kit , down pipe var gerisini de inoxtan çekeriz son susturucuya kadar :)

bunun 1.6 olanını bulamayız ebaydan yok orda 1.6 :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi valla yani uydururuz deyip seni mutlu etmek isterdim ama 1.6 ile 2.0 makinenin manifoldları aynı değildir ki :) yani onu bulmak lazım

tamam burdan toparlarız artıkın vardır heralde burda demi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi yoktur sanmıyorum ama beki hondalarınkini fln uydurabiliriz :D bakmak lazım manifolt delikleri fln tutuyo mu die olmadı paslanmazdan yaptıracaz custom hesabıı :)

hmm arabayı daıtmadan parcaları önce toplamak gibi bi şansımız olurmu parcaları toplasak uygulama ne kadar sürer sevgili onno usta vs vs ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi sevgili okur bu süre değişir ehehe yok abicim parçalar tam olduktan sonra 3-4gün tamamdır :) piston değişim olayı olmayacağı için sadece sistem kurulacak ama hazır parça her zaman iyidir kısa sürer iş , maliyeti az olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

şimdi sevgili okur bu süre değişir ehehe yok abicim parçalar tam olduktan sonra 3-4gün tamamdır :) piston değişim olayı olmayacağı için sadece sistem kurulacak ama hazır parça her zaman iyidir kısa sürer iş , maliyeti az olur

ben iice bi arastıriim 1.6 için kiti 2 yere mail attım bekliorum cevabı taiwanda cok parca var bide ordaki satıcılara bakiim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla abi iyi olur hazır parçaları 2-3günde taktırırsın sıkıntısız olur diğer türlü baştan yapmak her zaman için pahalıya patlar... ;) ama otomatik bana ters söliim abi içimde kalmasın :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla abi iyi olur hazır parçaları 2-3günde taktırırsın sıkıntısız olur diğer türlü baştan yapmak her zaman için pahalıya patlar... ;) ama otomatik bana ters söliim abi içimde kalmasın :P

kırdın kalbimi bit gibi şimdi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hehe bu benim araba oluyor değil mi ? Bülent ben turbolanacam sen de egzoz gazımı yutacan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hehe bu benim araba oluyor değil mi ? Bülent ben turbolanacam sen de egzoz gazımı yutacan :D

sen bi ara zenonlanda gözlerimde görmes ossun farlarından :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yakışır hemen yap sen :) sitemizde turbolu m3 m6 lar görmek istiyoruz... hem bak sudan ucuz 3500$ :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rx-8'e turbo takabiliyo muyuz? Gerçi takılmışı var ama Türkiye'ye getirtmek gibi ufak (!) bi problem var :D

tabi hazır kitleri de var ama işi bildikten sonra custom olarak da yapabilirsin , hatta çok daha düzgün setup kurabilirsin ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...