Jump to content

NOS

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Karışma sen böle kılıbık adamların işine Bora ara dayağı yersin sonra  :D :D

abi ben baştan söledim yenge okuosa direkt satarım :P nerden kanıma giriosun Bülent abi böle aaa olmuo turbo fln :P ben diom akıllı uslu atmosferik çiçek gibi araban var kullan ama sen illa turbo dion , olmas!!!

derim sıyrılırım abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Mücahit

11

• X-Pace

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

ehehe tamam abi :D oldu bu iş. 0.4basarız yeter 200leri buluruz güzel bi beyin programıyla ;) blow off valve takmayız çuflamaz yenge de anlamaz :D tabi burayı okumuyosa. eğer okuyosa sölim baştan seni tanımıom bülent abi :D

you tubede 8 barda 292 beygir dio adam ama o motoru bastan yapmıs herhal ,bana yeter  ortalama bişe öle süper güçlü bişe aramıyorum arac istediğimde gereken tepkiyi versin yeter tahminen kaça çıkar bu iş Bora?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

you tubede 8 barda 292 beygir dio adam ama o motoru bastan yapmıs herhal ,bana yeter  ortalama bişe öle süper güçlü bişe aramıyorum arac istediğimde gereken tepkiyi versin yeter tahminen kaça çıkar bu iş Bora?

abi vallahi kollar yataklar pistonlar vs... 5-6 arası iyimser olarak :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi vallahi kollar yataklar pistonlar vs... 5-6 arası iyimser olarak :)

anlaşıldı ben subaru alacam yine :D :D hatunada veririm artık guzuyu zaten  dırdırı bitirdi kafa bırakmadı atarım anahtarı önüne al senin diye :D :D

bende inanmadım bu yazdıklarıma ya  bu satıra kadar sevinerek okumuştur garibim :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Off çokmuş yavs,sen boşver nosu filan buraya bağlayacağın paraya saç ektirirsialnının ortasına kadar :)

izo beni alan almış satan satmıs sen alnından gögsüne kadar ektir bakalım nolcek sitecek izliyor olacagız seni :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlaşıldı ben subaru alacam yine :D :D hatunada veririm artık guzuyu zaten  dırdırı bitirdi kafa bırakmadı atarım anahtarı önüne al senin diye :D :D

bende inanmadım bu yazdıklarıma ya  bu satıra kadar sevinerek okumuştur garibim :2funny: :2funny:

Zaten vereceksin arabayıda bahane arıyorsun  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

izo beni alan almış satan satmıs sen alnından gögsüne kadar ektir bakalım nolcek sitecek izliyor olacagız seni :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: konuyu karıştırdın Bülocan  :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Zaten vereceksin arabayıda bahane arıyorsun  :D :D

veririm tabi ya canım benim o araba kıymetlimi ondan

aha bunu okuyunca kalpten gitmesse daha bişe olmaz :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu arada dayanamadım muhabbetin güzelliğine bi bira açtım ama  denemek için VOLE almıştım sinemadaki reklamlara kanıt , sakın almayın afedersiniz tezek gibi bira böööö :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

konuya dönelim Bora sen anlıon die soruomda kızma ne gereksiz sorular soruon die

şimdi standart guzu motoruna turbo kiti uygulansa pistonların deişmesi şartmı deişmesse tahminen ne kadar güç verir motoru yemeden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuya dönelim Bora sen anlıon die soruomda kızma ne gereksiz sorular soruon die

şimdi standart guzu motoruna turbo kiti uygulansa pistonların deişmesi şartmı deişmesse tahminen ne kadar güç verir motoru yemeden

abi standart pistonla aslında 0.5bar basınçta kullanılabilir düzgün bir beyin programı ile. hım nedir oilcooler yani yağ soğutucu , daha yüksek kapasiteli radyatör ve yağ sıcaklığı normalden daha yüksek olacağı için de özel yapım bir karter gerekecektir. toplamda yine eksoz sistemi vs... 3-4arası çıkar yani. çünkü iyi bir turbo zaten 850den başlıyor yani sana uygun olacak ;) ben boşuna demiyorum benim rx7 yi turbolayana kadar bi m6 MPS alırdım bi de köpek balığı anten takacak param olurdu die :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi standart pistonla aslında 0.5bar basınçta kullanılabilir düzgün bir beyin programı ile. hım nedir oilcooler yani yağ soğutucu , daha yüksek kapasiteli radyatör ve yağ sıcaklığı normalden daha yüksek olacağı için de özel yapım bir karter gerekecektir. toplamda yine eksoz sistemi vs... 3-4arası çıkar yani. çünkü iyi bir turbo zaten 850den başlıyor yani sana uygun olacak ;) ben boşuna demiyorum benim rx7 yi turbolayana kadar bi m6 MPS alırdım bi de köpek balığı anten takacak param olurdu die :D

e bayda turbo kiti satılıo 3500 dolar falan acep bu saydıkların dahilmidir yada burdan bulabilirmiyiz  turbo ıhı olmasın mümkünse çok çektim o markadan subaruda :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...