Jump to content

Passat W8

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 90
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

8

• Murat b

13

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

aynı katorgorideki araçlar değillier. mazda 3 ve mazda 323 1.8 familia. :) öncelikle birisi 1.6 diğeri 1.8 motor ;)

Bu kadar basite indirdiğin için teşekkürler.Fakat bu işler öyle'' biri 1.6,biri 1.8 motor ''diyerek olmuyor ''Segment demişsin ilk başta.İkiside C segment.Kulvar yada katogori bence segment demek ama demek istediğn motor büyüklüğüne bağlı güç ise oda tartışılır.USA da satılan Mazda 3 ler 2.0 motor.Yada Handa Civic ler 1.6 motordan 125 beygir üretiyor.Bu mantığa göre Honda Civic ,Mazda 3 ile aynı kulvarda mı ?Aynı kulvarda ise ölçün sadece kuru kuruya motor büyüklüğü mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi diyeceğim ki Mazda3 HB'ler de benim gözümde station gibi :D Ayıp olacak biliyorum :D

sedan-hb paradoksunaa donuyo buralar aman dıkkat:Dbencede hb statıon gıbı ama ben hıc soluyomuyum acık acık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1000 beygırde cıkarsa ben almama bu arabayı statıon wagon cunku cok mu zordu sedanını yapsalardı sole bı passat yanına gelse kapısmak ıcın sende makaraya alsan bassan uzaasan gıtsen fln bole statıon olmuyo gıtmıyo araba..benım bı tanıdıgm var onda 3.30 xi bmw vardı oda 300 cıvarı beygır cıkarıyodu ama statıon araba zevk alamaz kı ınsan mınubus gıbı

Sen yeterki iste.Bu modelin Sedan'ı var :D .Benim kullandığım SW olanı .

Allah biliyor bende pek SW sevmezdim.Bunun nedeni sanıyorsam yıllardır bize hep kötü örnekleri sunulması olabilir (Kartal,Reno toros vb).Fakat arkadaşlar canlısını görmeden peşin hükümlü olmayın diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen yeterki iste.Bu modelin Sedan'ı var :D .Benim kullandığım SW olanı .

Allah biliyor bende pek SW sevmezdim.Bunun nedeni sanıyorsam yıllardır bize hep kötü örnekleri sunulması olabilir (Kartal,Reno toros vb).Fakat arkadaşlar canlısını görmeden peşin hükümlü olmayın diyorum.

sedanı varsa sorun deıl be abı ama sw gercekten geçersiz yanı ben bunu kotu ornege baglamıyrm yanı uzun arac hosuma gıtmıyo ondan olabılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...