Jump to content

Mazda 6 Çok Güzel Ancak...

bonanzia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Modeli çok sevdim ama dikkat ettiyseniz,Honda,Toyota ve Mercedes'ten ortaya karışık gibi duruyor.Özellikle Hondaya çok benzemiş hat itibariyle.Dikkatinizi çektimi hiç?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emredeler

5

• bülenterguvan

9

• bonanzia

5

Ben sadece arkasını lexus'a benzettim azıcık ama ilk görüşümde de şimdi de özgün bir tasarımı olduğu fikrim değişmedi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sadece arkasını lexus'a benzettim azıcık ama ilk görüşümde de şimdi de özgün bir tasarımı olduğu fikrim değişmedi :)

Lexus da ayrı bi güzeldir hani... Yanlız hondaya toyotaya benzemesi normaldir japon oldukları için esinlenme vardırillaki ama kendi formunu koruduğuna inanıyorum mazdanın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda'nın tasarımları da çok güzel zaten :) Hatta Mitsubishi de düzeltti iyice modelleri. Yeni Lancer çok güzel duruyor bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda'nın tasarımları da çok güzel zaten :) Hatta Mitsubishi de düzeltti iyice modelleri. Yeni Lancer çok güzel duruyor bence :)

Bak işte yeni Lancer.ın Volvonun önüne ve Fiat Linea.ya benzediğini herkes söylüyo ona bişi diyemiycem... Bi de köpek balığı karaya çıkmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak işte yeni Lancer.ın Volvonun önüne ve Fiat Linea.ya benzediğini herkes söylüyo ona bişi diyemiycem... Bi de köpek balığı karaya çıkmış :D

Kul yapısı bu benzer birbirine :D Sonuçta güzel olmuş bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben de yeni lancer'i gayeeeet bizim mazda 3'lere benzetiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yenı mazda 6 yı pek honda cıvıc e benzetemedım ben ama lexus olabılır ona benzıyo gıbı geldı accık ama yınede her zaman kı gıbı kendıne has bı mazda tasarımı olmus bence 10 numara:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla eski nesil 6 danda honda accordu cakmıştı honda :D  benzerlikler olabiliyor hep söylerim bmw 1 serisi ilede astina serisinin çizgleri çok benziyor yada nissan almera hatta yeni subaru tamamen bir mazda3 astina kırması :D

ben caponun capona benzemesini anlıyorum da bu caponlar biraz da avrupa özentisi hatta avrupalılar da da capon özentisi trend galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazda 6 yı ilk gördüğümde önden, yuh yani yeni vectra gibi olmuş demiştim. Gerçi halen ööle düşünüyorumya :D

Bence eski kasası, yenisinden çok daha güzel.

Ve bu arada konusu geçmiş, yeni lancer a da bayıldım, çok güzel bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanılmıyorsam lancerin 100-0km  fren mesafesi 45 metre...yani frene basınca inşallah duracak diyorsunuz  :2funny:

mini hatırlatma : mazda3 100-0km  36 metre O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanılmıyorsam lancerin 100-0km  fren mesafesi 45 metre...yani frene basınca inşallah duracak diyorsunuz  :2funny:

mini hatırlatma : mazda3 100-0km   36 metre O0

yani frene basıncadua etmek için baya bi zamanın oluyor ilhan abi eğer lancer de isen :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani frene basıncadua etmek için baya bi zamanın oluyor ilhan abi eğer lancer de isen :D :D :D

5 saniyede hangi duayı okuyacaksa :D şehadet bile getiremez beki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazda 6 yı ilk gördüğümde önden, yuh yani yeni vectra gibi olmuş demiştim. Gerçi halen ööle düşünüyorumya :D

Bence eski kasası, yenisinden çok daha güzel.

Yapma Özhan yaa neresi benziyor Allah aşkına ? Hiç alakası yok ..

Opel_Vectra.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...