Jump to content

Mazda 6 Çok Güzel Ancak...

bonanzia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yapma Özhan yaa neresi benziyor Allah aşkına ? Hiç alakası yok ..

Yapma Burak yaa hiç yakıştımı sana bu yorum şimdi :) yani kesin ve net anlamında, sanki hakim kararı verdi gibi. :) O sana göre öyle.

Benim görüşüm algılamam böyle, bence en derin duygularla birbirlerine benziyorlar, daha doğrusu mazda, vectraya benziyor, çünkü vectra önce çıkmıştı. özelliklede farları çok benziyor bence. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emredeler

5

• bülenterguvan

9

• bonanzia

5

Özhan, farın sadece dış şekli andırıyor diye tüm araba benzetilmezki :D

Vectrada ;

Mesela ön panjur hiç benzemiyor, (ön panjur da Mazda'dan çakma. Yıllardır o şekilde üretiliyor Mazdaların ön panjurları)

Kaputun sadece orta çizgisi benziyor

Tampon desen daha çok audi çizgisi var. Mazda da ise farları takip eden bir çizgi mevcut bile değil. O çizgiler tamponu 3 parçaya bölerken Mazda da neredeyse yekpare

Sis farları çok farklı.

Farların iç yapısı bile çok farklı.

Ben hala neyini benzettin anlamadım. Tamam sana göre öyle ama göz var nizam var yahu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

o resimdeki opel ve yeni 6'mı :D güldürmeyin beni opel oyuncak gibi durur 6'nın yanında :D lancer'a gelecek olursak dışı birazsu götürür belki amaiçini hiç beğenmemiştim fuarda.çok basit gelmişti göğüs döşemeler dizayn...hiç yakışmadı köklü bir japon markasına :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanılmıyorsam lancerin 100-0km  fren mesafesi 45 metre...yani frene basınca inşallah duracak diyorsunuz  :2funny:

mini hatırlatma : mazda3 100-0km   36 metre O0

ya bu eskı kasa honda cıvıc ın 38-39 m arası fren mesfesı var ama ben basınca durmuyo nedense kayıyıo hep abs ye gecıyo hemen ben o arabanın 38 m olup bole rezalet bı frenı varsa 45 m yı dusunemıyrm bıle gercı subarular ıcın hep durmaz derler adamlar fren ısını beceremıyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lancerin alfayı taklit ettiği yok canım,, etti ise kendi eski modelini taklit ediyor demek daha doğru olur. aşağıdaki araç 99 Galant 2. 5 V6

4702355_178635_wrcy849.jpg

4702355_178635_dt00257.jpg

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_bir_tane_var!_galant_2_5_v6WQQaXQQ4702355WQQpXQQdisplayitem

buda yenisi

10096532_250566_mpab800.JPG

10096532_250566_ge2n003.JPG

valla son zamanlardaki dış görünüm olarak en karaktersiz araclardan birisi olarak geliyor bana lancer... alfadan bu kadarda çakılmaz ki demiştim ilk gördüğümde tipi ne kadar iyi olsada...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın abı onden... bır kac defa gormustum bu aracı adana mersın cıvarlarında... ama arkya ne dıyecegız :D

alfa 156 :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

nasıl yani kalıbı? farlar benzemiyor ön ızgara 6 da pancura yakın ve ince zarif hondada pancur daha basık ve ızgara daha açık.çamurluklar 6 da kabarık ve oldukça güzel (rx8 gibi :D ) hondada daha duz ve farlar çamurluğa göre daha basık ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu hala nasıl benzetiyorsunuz anlamıyorum :D sizin gözünüz ikisini de aynı mı görüyo :D panjur başka, farlar başka, sislerin yuvaları başka :D yok artık Ali Sami diyesi geliyor insanın :D tekrar söylüyorum farlarından sis yuvalarınakadar dikkatli bakın mazda 6.nın yapraksı bir formu var...

diğerlerinin her bi tarafı başka başka farı başka yöne bakıyo panjuru başka bi yere :D

Mazda 6.nın tasarımını yapan kimse bir temel üzerine oturtmuş her bir kıvrımı uyumlu... Tasarımcıymış yani adam formu korumuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalıb dediğin far dışındaki arabanın normal ana hatlarıdır.Mesala bir mercedes bombeli bir tarzdır.Ben farları filan demiyorum zaten.

ona kalırsa yeni çıkan araçların hepsinin kalıpları aynı farklılık ayrıntılarda gizli zaten sen farkında deilsindir ama aracı güzel gösteren bu ayrıntılardır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...