Jump to content

Megafon taktırdım

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben sırf o geyik için mesaj yazıyorum zaten....Gerisi hikaye, hiç bakma..... :geyik: :geyik: :geyik:

Süpersin abi :geyik: :geyik:

Enes ne diyeyim ki hayırlısı olsun  8:)

:) Hayırlısı olsun Volkanım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler; İzzet abi eğlence olsun diye. Mezun olduk; iş güç yok; bize eğlence lazım :D

Mücahit abi her çocukta olmuştur bizim zamanlarımızda bu tür hevesler; belki bilinç altında bir yri olabilir :)

Ömer dün msnde ben de taktırayım diyordun :D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara da askerde iken Kuğulu Park yakınlarında bir çocuk FM mikrofondan millete şaka yapıyordu. Birden o canlandı gözümde..Ama pek yakıştıramadım sana ne yalan söyliyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara da askerde iken Kuğulu Park yakınlarında bir çocuk FM mikrofondan millete şaka yapıyordu. Birden o canlandı gözümde..Ama pek yakıştıramadım sana ne yalan söyliyim :)

Tamam abi çakal oldum kabul ediyorum; ama bir heves işte. Zaten askere gitmeden sökerim; öyle kalmaz. 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten askere gitmeden sökerim; öyle kalmaz. 8:)

istersen kalsın Enescim,baban megafonla bölüğün önüne çağırır,orada halleder işini valla  ;D  :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istersen kalsın Enescim,baban megafonla bölüğün önüne çağırır,orada halleder işini valla  ;D  :2funny:

eheh saol abi almıyım ondan ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

yok böyle bir hortlama :D 6 yıl öncenin konusuymuş bende baştan sona okudum sonradan farkettim :)  burak abi o zamanlar 34 yaşındaymış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nerelerdesin kuzum, özletme kendini ve yorumlarını.

;)

çoook çalışmam lazım abi çooook. şu safahatı bi atlatayım bomba gibi dönecem inşallah foruma  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman diyeyim, yapmayın böyle işler, bizim buralarda veletler elektrikli bisikletlere bile taktırıyorlar, her gün şikayet ediyorum polise, bugün açılsa bu konu direkt silinirdi zaten, silmeyelim, uyaralım bari... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...