Jump to content

Hiç mi yoktur Mazda'nın kötü yönü?

nenonih
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bunu ben de çok merak ediyorum. :)

nasıl tepki veriyor vites değişimlerine? manuel vitesle aynı mı? yoksa sadece nefs körlemek için icad edilmiş bir oyuncak mı? :)

Evet, benim de en çok merak ettiğim bu, otomatik keyif veriyor mu manuel kullanımda? Mesela BMW acayip keyif verir, VW'nin ki çöptür bence. Otomatikleştirilmiş manueller ise zaten çok kullanışsız. Mazda anladığım kadarıyla eski hidrolik otomatiklerden, sadece manuel vites değişimi eklenmiş. Ve dört ileri, değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• bülenterguvan

14

• nenonih

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Evet Mazda3 lerdeki otomatikler 4 ileri . 2006 model Mazda6 lara kadar da 4 ileri idi ama 2006 modelden sonra 5 ileri oldu. Muhtemelen yeni Mazda3 te bu durum değişir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

triptronik de manuel kullanmayı kesinlikle tavsiye ederim,şimdiye kadar kullandığım en iyi otomatik bizim guzularınki.. O0 ( birde şu devir kesici olmasa) :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Debriyajsız vitesi ne edem? Zevki yok, kaymaksız ekmek kadayıfı gibi bişi....:D

ya da

yağmurlukla duş almak...

da denilebilir mi sayın abim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanıza her bindiğinizde vay be ne araç seçmişim ama ya, helal olsun bana diyeceksiniz.. öyle bir kokpit var ki her gün görseniz bile sıkılmıyorsunuz..

arka grüş kötü değil aslında.. yani park sensörünü gerektirecek kadar kötü değil ama rahatlık için tabiki gerçekten iyi..

görüş açısı olarak bence en iyilerden ( yanlışlık olmasın ) ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, benim de en çok merak ettiğim bu, otomatik keyif veriyor mu manuel kullanımda? Mesela BMW acayip keyif verir, VW'nin ki çöptür bence. Otomatikleştirilmiş manueller ise zaten çok kullanışsız. Mazda anladığım kadarıyla eski hidrolik otomatiklerden, sadece manuel vites değişimi eklenmiş. Ve dört ileri, değil mi?

bu çoğu 1.6 araçlarda 4 ileridir.. sadece Mazda da değil.. hatta kimisinde 3 :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kanımca,Mazda'da en büyük sorun 2. el piyasasının olmayışı.Tabi bunu sizde 2. el bir araç alarak avantajada çevirebilirsiniz.Bende Mazda 6 var ve çok memnunum.Servis ve parçalar biraz pahalı ama dikkatli titiz bir kullanıcıysanız pek sorun teşkil etmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kanımca,Mazda'da en büyük sorun 2. el piyasasının olmayışı.Tabi bunu sizde 2. el bir araç alarak avantajada çevirebilirsiniz.Bende Mazda 6 var ve çok memnunum.Servis ve parçalar biraz pahalı ama dikkatli titiz bir kullanıcıysanız pek sorun teşkil etmez.

Doğru tespitler bunlar biz de bilincindeyiz... :) varsın ikinci eli olmasın :) biz kullanıcıyız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...