Jump to content

Hiç mi yoktur Mazda'nın kötü yönü?

nenonih
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bana kalırsa hiç düşünmeden alın, çok memnun kalacaksınız, mazda 3 e yakın değerde çoğu arabayı kullandım size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• bülenterguvan

14

• nenonih

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

cevaplara teşekkür ederim. Satın alma kararını zaten vermiş durumdayım, çok beğendim arabayı, özellikle içini, göstergeler, dashboard hepsi süper.

Haftaya alıyorum aracı, ancak sürpriz varmı diye soruyorum, ki onları da öğrendim cevaplardan. Bir tek otomatik-manuel konusu netleşmedi kafamda. Ama manuel ağı basıyor... Bu konudaki tavsiyeler makbule geçer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bu akşamüstüne kadar katılabilirdim ama saat 17:30'da Beşiktaş'tan 2.köprüyü kullanarak Kozyatağı'na geçmeye çalışınca otomatik vitesi aramadım değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bu akşamüstüne kadar katılabilirdim ama saat 17:30'da Beşiktaş'tan 2.köprüyü kullanarak Kozyatağı'na geçmeye çalışınca otomatik vitesi aramadım değil :D

Ya emre şöyle düşün bir de her allahın günü mü aynı trafik var :D Ben Beylikdüzünden E5.e bir akşam tıkalıysa 2. akşam yol açık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik kullanıcısı olarak konfor istiyosan otomatik fakat performans istiosan tabiki manuel.Otomatiklerin performansı manuel mazda3 lere göre kötü diğer manuellere göre iyi.Mesela eski kasa focusları geçebilio :)

Sedan hb konusuna gelince tabiki sedan :D Aracın üzerinde hiçbir oynama yapmadan spor araç gibi biniosun :D

Renk konusunda da siyah çook karizma duruyor haberin olsun.Birde kırmızı sportif gösteriyo :D

Şimdiden hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vallahi sıkışık trafikte rahat edeceğim diye zevklerimden vazgeçmem :) hele birde 3-5 olayı var ya :D

3-5 olayı en güzelinden :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik kullanıcısı olarak konfor istiyosan otomatik fakat performans istiosan tabiki manuel.Otomatiklerin performansı manuel mazda3 lere göre kötü diğer manuellere göre iyi.Mesela eski kasa focusları geçebilio :)

Sedan hb konusuna gelince tabiki sedan :D Aracın üzerinde hiçbir oynama yapmadan spor araç gibi biniosun :D

Renk konusunda da siyah çook karizma duruyor haberin olsun.Birde kırmızı sportif gösteriyo :D

Şimdiden hayırlı olsun :)

Beyazın da hakkını yemeyin :) mazda3 beyaz da güzel görünüyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

bir arkadaşıma alacaktım beyaz mazda3 hb okadarmı tatlı durur bir araba yahu :) utanmasam ben kendime alacaktım.nasıp olmadı ama..canım benim oyun bozanlık yaptı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Madem iş sadece AT/MT işine kaldı kesinlikle Otomatik.İstanbul trafiğinde sürüş keyfi diye bir şey kalmadı çünkü.Düz alırsan hammallıktan başka bir şey değil.Otobanda ben bmw,mercedeslere selektör yakıyorum bütün sol şerit benim.Ancak sabah saat 05.00'de yol vermeyebilirler. ;D Bunun dışında istanbul trafiğinde performans hikaye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkçası otomotik mi manuel mi olacağı size kalmış.. benim aracım manuel, şunu söyleyebilirim ki bazı manuel araçlar çok yoruyor hakkaten.. ama mazda3 manuel gerçekten hiç yormuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Madem iş sadece AT/MT işine kaldı kesinlikle Otomatik.İstanbul trafiğinde sürüş keyfi diye bir şey kalmadı çünkü.Düz alırsan hammallıktan başka bir şey değil.Otobanda ben bmw,mercedeslere selektör yakıyorum bütün sol şerit benim.Ancak sabah saat 05.00'de yol vermeyebilirler. ;D Bunun dışında istanbul trafiğinde performans hikaye.

Sabah 05.00 te yol alamazsın tabi abi :D hatta akşam 20,00.den sonra bile zor alırsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benımkı at ama ben de manuel tavsıye ederım ama ıstanbul trafıgıde bı baska tabı ama manuel de de arabaya daha bı hakım oluyosun o yuzden benım hosuma gıdıyo bu arada hıc manuel arabam olmadı bundan sorakı arabam yuzde yuz manuel olcak hep ıcımde ukte kalmıstır:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Sabah 05.00 te yol alamazsın tabi abi :D hatta akşam 20,00.den sonra bile zor alırsın :D

valla kızarlarsa 05:00-20:00 arasıda  yol vermeyebilirler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam 20.00 de hiç yola çıkmadın galiba Bülo.Kamyonlar sana yol verirse yol alırsın elbet. :geyik: Altında 200 beygir araba olup 180 geçen araba çok ender görürsün otobanda.Ancak araba kullanmasını bilen veya hıza meraklı olanlar 180 geçiyor.Bundan dolayı sol şerit benim be Bülo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...