Jump to content

Hiç mi yoktur Mazda'nın kötü yönü?

nenonih
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• bülenterguvan

14

• nenonih

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bırak K.Maraş'ı benim yaşadığım yer tam Mt lik virajlı,inişli çıkışlı yollar ama bende At var  :) şöle bu yollarda bir elin viteste olacak alıp alıp vereceksinki zevkini alacaksın  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

değilmi ama :D şeker dereyi mtyle çıkmak var :D şöyle bir ışıklardan kalkıp 1-2-3 ötesine gerek yok zaten :D bulursun bir sonraki ışıkları...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik yeni ehliyet alan gençler, vites değiştirmekten yorulmuş yaşlılar ve de İstanbul'da yoğun saatlerde araç kullananlar için.... :egy: Karar sizin....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en yoğun trafikte araba kullanan birisi olarak eski arabamda sol ağaımın uyuştuğu hatırlıyorum gerçekten. şimdilerde çok rahatım elbette ama yüksek devirlerde debriyaja basıp çekerek arabayı patinaja düşürmeyi ve savurmalarımı özlüyorum birazda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam 20.00 de hiç yola çıkmadın galiba Bülo.Kamyonlar sana yol verirse yol alırsın elbet. :geyik: Altında 200 beygir araba olup 180 geçen araba çok ender görürsün otobanda.Ancak araba kullanmasını bilen veya hıza meraklı olanlar 180 geçiyor.Bundan dolayı sol şerit benim be Bülo.

Abi sen Merter Mac.in önünden şu an ordalarmı bilmiyorum arkadaşlar bi 20.00 civarlarında bi kalkış yap bak peşine takılırlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

msnden konuşalım istersen Ali burda baskı altındayım :D zorlu şartlar altındayım :D ayrıca şu cumhuriyet işini bir çözmüş oluruz ne dersin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vites değiştirmekten yorulmuş yaşlılar

Teessüf ederim Abi  :D

ben üstüme alınmıyorum  :2funny:

hiç triptronik vitesi manuel kullandınızmı aceba  :tey:8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

nerden bilsinler yahu tadını köre renk soruyon sende :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bunu ben de çok merak ediyorum. :)

nasıl tepki veriyor vites değişimlerine? manuel vitesle aynı mı? yoksa sadece nefs körlemek için icad edilmiş bir oyuncak mı? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...