Jump to content

Şanzıman Yağı Hakkında (90-94)

muratsagdic
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar mazda 323 1992 model arabamım şanzıman yağ konrtol yerini ve yağ ilave yerini bulamadık. sadece üstünde hava deliği var. kilometre teli yerinden ilave ilave edilebliceğini soylediler ama fazlamı gitti azmı ne durumda yağ orana bir türlü anlayamadık.bilen arkadaslar varsa resim eklerek gosterebilirmi şimdiden tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkurler sorunum çozüldü

. sizden ricam bu resmi sanrım el kitabından aldınız eğer elinizde mevcutsa bana tüm resimleri atarmsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkurler sorunum çozüldü

. sizden ricam bu resmi sanrım el kitabından aldınız eğer elinizde mevcutsa bana tüm resimleri atarmsınız.

valla ben bunları size özel çektim :)diğerleri kitapta sağolsun eski sahibi atmamış kitabı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akhan

eline sağlık  O0

akşam eve gidince benim arabanınkinide kontrol edem, öğrenmişken yerini  :D

edit büdüt : ha bide o kitapçığın tüm sayfaların bekliyoz dört gözle  :krrsz::fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

valla ben bunları size özel çektim :)diğerleri kitapta sağolsun eski sahibi atmamış kitabı

valla el kitabını tamamını yayınlayabilirmisin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben bu dişliyi bulamadım bi türlü, bütün aramalarıma rağmen ?  :krrsz:

Geri vitese bazen geçmiyor araba, bazende geçerken ses yapıyor, acaba yağ eksikliğinden olabilirmi ki ?  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 hb lerde genellıkle oyle bır durum var.. yanı geçmezse ne kadar zorlarsanız zorlayın geçmez. debriyaj tazelemeniz gerekir... ama daha bariz bir geçmeme ise bir şey diyemem

Benimki sedan. Öyle çok inatçı bi geçmeme değil, debriyaj tazelemeyle geçiyor, ama yinede bazen sinir bozucu oluyor  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benimki sedan. Öyle çok inatçı bi geçmeme değil, debriyaj tazelemeyle geçiyor, ama yinede bazen sinir bozucu oluyor  :(

kafaya takılacak bir şey değil, normaldir.

her marka araçta bu olay olabilir, olmayan araba istiyorsan (belki) otomatiklerde olmuyordur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kafaya takılacak bir şey değil, normaldir.

her marka araçta bu olay olabilir, olmayan araba istiyorsan (belki) otomatiklerde olmuyordur :)

Valla çok şükür 7 aydır kullanıyorum, ilk şoförlük deneyimim  ve ilk arabam olmasına rağmen öyle büyük bi sorunla karşılaşmadım, ama böyle sorunsuz oluncada ufak tefek şeylere takılıyor insan  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maaşallah demek lazım :D  :nazar:

Allah razı olsun , cümlemize  :D Amma velakin kendi kendime nazar deydirdim galiba, geçenlerde arabayı marş eder etmez devir düşüp hemen stop etti, bi kaç denemede düzeldi. Sanırım soğuklardan oldu  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet nazik davranmakta fayda var bendede geri vites genelde sorunlu geçiyo hatta debriyaja sonuna kadar basmama rağmen "garrrrç" sesinden kurtulamıyorum geçmediği zamanlarda ise ayağımı debriyajdan çekip tekrar basıyorum bu şekilde hiç ikinciyi yapmadı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

geri vitese gecirmenın bir kaç yolu var japon arcları için.

debriyajı basın vitese boşa alıp debriyajı bırakıp tekrar basıp 5 atın hemen geri takın 5le gerının yolları aynı şanjımanda. 5 atıp geri yaparsanız gecer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...