Jump to content

Mazda3 - 50.000 bakımı

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de vaviye aynı yerde 3 hafta önce bakım yaptırmıştım ona da Power Up (yağ katkısı) koydular. Bunu sormak lazım nedir bu işin hikmeti diye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mücahit

5

• halil_i

7

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bülent abi, bi kere %5 indirim yapmışlar.. %10 indirim de yapabilirlerdi..

ikincisi, bakım işçiliğine yuh diyorum, 93 çoook fazla.. hoş balata değişmişler, ama mücahit abinin de iki balata değişmiş 60 yazmışlar ona..balata fiyatı yine mücahit abinin rakamlarla bir değil... hoş bu rakamlar mermerler zamanına göre çok çok az ama işte yine standard olması gerekiyor..

tornaya gelince, ben de her bakımda yaptırıyorum nerdeyse ve dediğin gibi benden de 50 alıyolar. içim çok acıyo o tornaya verilen paraya ama hakkaten çok gerekli bişey torna..tornacının diskleri sökmesindense valla servisin söküp de benden 50 almasına razıyım..

yağ katkısını da bana şimdiye kadar hiç koymadılar açıkçası..

bak mesela motor yağı da mücahit abinin bakımına göre farklı.. onun bakımda 50 yazmışlar faturaya sana 61.. işte böle ufak tefek sapmalar rayına girecek..

dediğim gibi mermerlere göre fiyatlarda inanılmaz iyileşme var.. her parçanın fiyatı nerdeyse yarısına indi.. şu an sadece servisler arasında ufak tefek sapmalar var..

ama Merserin işçiliğini, tecrübesini hiç bişeye değişmem açıkçası.. Cihan abi ile Halil orda olduktan sonra verdiğim 20-30 fazla paraya da hiç acımam doğrusu.. Allah razı olsun onlardan, en ufak bişeyde saat kaç olursa olsun arayıp soruyorum, hiç üşenmeden de her şeye yardımcı oluyolar valla.. o yüzden dediğim gibi Merserdn başka servise hayatta gitmem..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Helin tornacı disk söküp takmaz, halille cihan çok ilgilendiler saolsun ama muhasebedeki bey cidden saçmalıyor garantiden değişecek parçaları fatura edip bu parçaların garantisi 20bin kmdir diyecek kadar ileri gitti, arkasından bu aracın bujileri en az 20 bin kmde bir değişir seni diğer serviste kazıklamışlar her 10 binde deiştirerek dedi kendiside 10 binde buji deiştirdi servisin işçiliğine lafım yok ama ücreti direk istesinler böyle saçmalıklar yapmadan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte dedğim gibi, işçiliklerinin yüzü suyu hürmetine pek fazla bişey diyemiyosun..

kendisi ne zaman 10binde buji değiştirdi? sen daha önce gitmişmiydin mersere?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

işte dedğim gibi, işçiliklerinin yüzü suyu hürmetine pek fazla bişey diyemiyosun..

kendisi ne zaman 10binde buji değiştirdi? sen daha önce gitmişmiydin mersere?

gitmeme gerek varmı bujiler degişeli 10bin km olmuştu zaten
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kendiside 10 binde buji deiştirdi

sen böle diyince mersere gitin de ordakiler 10binde değiştirdi diye anladım..

en az bujiler kaçlık oluyo? 20binlik, 30binlik, 40binlik buji var da 10binlik var mı bilmiyorum.. belki 10binlik de buji vardır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sen böle diyince mersere gitin de ordakiler 10binde değiştirdi diye anladım..

en az bujiler kaçlık oluyo? 20binlik, 30binlik, 40binlik buji var da 10binlik var mı bilmiyorum.. belki 10binlik de buji vardır..

o arkadaşa göre yok :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

enteresaaaaaan :)

3 binlik 5 binlik olması mühim değil haklı çıkmak için serviste seni kazıklamışlar  diye kendini savundu da ben hiç buji için extra para ödemedim zaten bakımın içindeydi burada 10 bin bakımı 260 ytl sadece yag yag filtresi hava filtresi ve yakıt filtresi varmış neyse öreniyos bakalım yavaş yavaş yaşımız küçük :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok net hatta hiç net olmamakla birlikte şöyle bir foto var elimde :)

spa0494ea8.jpg

Maşallah benim araba güzelmiş.Bülentin araba eeeeeeeee kaka :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büent'le bende servis'e gittim.Ustalara söyleyecek lafım yok hepsi iyi fakat Bülentin bahsttiği arkadaş gerçekten ilgiç çıktı.Adam nerdeyse ben yayları ucuza değiştirdim diye bana dalacaktı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Büent'le bende servis'e gittim.Ustalara söyleyecek lafım yok hepsi iyi fakat Bülentin bahsttiği arkadaş gerçekten ilgiç çıktı.Adam nerdeyse ben yayları ucuza değiştirdim diye bana dalacaktı :D

sen gel bakalım nasıl yayları ucuza değiştirirsin pat küt.. falan :D  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah benim araba güzelmiş.Bülentin araba eeeeeeeee kaka :D

abi elenktrünklü  bariyerde şekil duruyor yanda kankam iyi kadraja almış  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi elenktrünklü  bariyerde şekil duruyor yanda kankam iyi kadraja almış  :fiuw:

Foto konusunda üstüme yoktur :D Fuarda da çektiğim ürün fotolarında üründen çok hostesler ön planda olmuş, sonradan farkettim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Foto konusunda üstüme yoktur :D Fuarda da çektiğim ürün fotolarında üründen çok hostesler ön planda olmuş, sonradan farkettim :D :D

bu durumda senin için "sapla samanı karıştırıyor" diyebilir miyiz? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...