Jump to content

Mazda3 30 Bin Bakımı yapıldı

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Mücahit

19

• halil_i

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

biraz atıp tuttumda geçen :D acaba o yüzdenmi diye düşündüm :)

Yok hemşerim öyle şeyler düşünme rahat ol ;) zannettiğin gibi bir durum olursa direk söylenir zaten özelden  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Yok hemşerim öyle şeyler düşünme rahat ol ;) zannettiğin gibi bir durum olursa direk söylenir zaten özelden  ;)

böyle suskun kalışlarınız değilde beni korkutan işte bu tür özelden söylenir direk gibisinden mesajlarınız yahuu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla açıkçası parça fiyatları çok çok iyi.. mermerler zamanının yarısından bile az hakkaten.. balatalar, hava filtresi, polen filtresi hakkaten çok iyi rakam bunlar..

balans ayarı 20 ytl  biraz fazla denebilir, bi de motor yağlarının fiyatını bilmiyorum açıkçası..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi tanıdık müşterim gelecek sadece bakım parçalarını değiştiririm her türlü katkıyı eşantiyon olarak hallederim  :fiuw::D

Halill beeyyy bundan sonra vw polomu sizin hyundai servisinize getirecem :D zeron far sistemide takacaz ama işçilik parası vermeyeceğim öylemi :D bide bunu mazda forumunda yazıyorum o da güzel bir olay :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun mücahit bey :) fiyatlar fena sayılmaz ama hava filtresi ve balatalar biraz tuzlu gibi geldi bana  :krrsz:

Filtreye birşey diyemem ama balata fiyatları eskiden bunun 2 katıydı neredeyse.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halill beeyyy bundan sonra vw polomu sizin hyundai servisinize getirecem :D zeron far sistemide takacaz ama işçilik parası vermeyeceğim öylemi :D bide bunu mazda forumunda yazıyorum o da güzel bir olay :D

ne demek kapımız her zaman açık ama valflerinizi tamamlamadan gelmeyin ;D:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne yaptı gene bu opel :D

Hava filtresi+yağ filtresi+polen filtresi+yağ-su değişimi+rot-balans bu fiyatlar... Balata falan yok hee :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Filtreye birşey diyemem ama balata fiyatları eskiden bunun 2 katıydı neredeyse.. :)

gelişme var canım olmaz olurmu :) eskiden babama balata değiştircem dediğimde bana öyle bir bakış atardıkii :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...