Jump to content

Mazda3 30 Bin Bakımı yapıldı

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ne bilim anlamadım bende cimri işte nolacak  :D

abi aşk olsun yaaa :( ramazanda gelmeseydin görürdün sen ikramın alasını,börek bile açardım yaa :D alihanda sende niyetliydiniz,napimmm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Mücahit

19

• halil_i

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İyi hadi bakalım sen börek açacaksın,Özden sarma saracak yazdım bunuda bir kenara  :D

neyse benimki özden hanımınkinden daha kolaymış :D şimdi sen kalem gibi olmayan sarmaya da sarma demezsin :D

40.000 bakımı öbür ramazana denk getirme ozaman mücahit abi :D biraz arabaya bin,öyle süs gibi durmasın evin önünde :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Dondurmada neymiş ben söz vermiştim ama  :) gelenin başım üstünde yeri var dondurmaya gömerim valla neymiş dondurmada  :D

Allah razı olsun abi ne diyeyim gömerim falan deyince gerçeği söylemek gerekirse tırstım biraz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neyse benimki özden hanımınkinden daha kolaymış :D şimdi sen kalem gibi olmayan sarmaya da sarma demezsin :D

40.000 bakımı öbür ramazana denk getirme ozaman mücahit abi :D biraz arabaya bin,öyle süs gibi durmasın evin önünde :D :D

Yok merak etme ramazanı geçer denk gelmez  :D 20 ile 30 bin bakım arası 15 ay sürdü buda sürer  :D sen börekleri açmaya başla bakımı bekleme Adanaya her hafta geliyorum ben gelecek bakımı beklemeyelim börek için  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi aşk olsun yaaa :( ramazanda gelmeseydin görürdün sen ikramın alasını,börek bile açardım yaa :D alihanda sende niyetliydiniz,napimmm :)

hadi yahu bizde yedik bidahakine börek açacakmış  :fiuw:  açacak kişi açarda bakım yapılırken arabaya çaktırmdan koyar hiç olmadı güzel bir börekçiden bi tepsi alır bee  :fiuw:  :tey:  :egy:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

hadi yahu bizde yedik bidahakine börek açacakmış  :fiuw:  açacak kişi açarda bakım yapılırken arabaya çaktırmdan koyar hiç olmadı güzel bir börekçiden bi tepsi alır bee  :fiuw:  :tey:  :egy:

bak nasıl biliyoır taktiği :D halilim yoksa sende özrl müşterilerine bu yöntemimi uyguluyorsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bak nasıl biliyoır taktiği :D halilim yoksa sende özrl müşterilerine bu yöntemimi uyguluyorsun :D

hiç sanmam :D halil sadece BANdırma vapur bileti alıyor misafirlere :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kısmet olurda birgün misafirimiz olursun  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

bandırmaya postalama işini burak patrona has bir özellik olarak biliyordum ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bandırmaya postalama işini burak patrona has bir özellik olarak biliyordum ben :D

biletleri kağıda dökmek ve rezervasyon bende  :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olacak ben Hatçe'de toplantılara katılacak potansiyel gördüm  :)

inşallah mücahit abi,kısmetse beraber gideriz bir gün..önce biz buralarda bir toplantı yapalımda güney cephe olarak :D özden hanımda gelir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Antalya - Adana en son 11 saatti :D Biraz zor gelir :D

ne kadar zaman önce?

5 sene önce çekiştirip yaklaştırdılar onları birbirine biraz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...