Jump to content

323 teyp çıtası

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 1993 model mazda 323 sedan aracım var aldığımda müzik tesisatı yoktu şimdi cd çalar aldın takıcam fakat bildiğiniz üzere teyp yeri çok geniş mazda 323 ün teyp çıtasını nerden bulabilirim veya nasıl bir yöntemle teypbimi tam olarak yerine oturtabilirm . birde mazda 323 ün orjinal teybini bulmam mümkünmüdür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teyp çıtasını zor bulursun internete bi bak parçacılarda olurmu bilmem serviste olurmu onu hiç bilmem benim aracımda aldığımda vardı ne desem yalan olur ama geçen ebay da takıldı gözüme orda olması lazım orj. teyibi bulman imkansız gibi bişey ebayda bir defa gördüm ben sonra birdahda göremedim oda çıkmaydı zaten resimi var bak

bide abi biraz yavaş sor yetişemiyorum valla  :D

post-0-141695270572_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oraya göre bi plastik kesilebilir aslında bendekide ondan farksız mukavva kalınlığında bir plastik bu sonuçta ama adam gibi yapıcak usta lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

iki katmanlı, yani orjinal yerine 2 tane teyp bağlanabilecek kadar genişliği var orasının. çözümü ise fotoğrafta görüldüğü gibi hem boşluğu dolduracak hem de ıvır zıvırları koyabileceğin bir çekmece sokabilirsin boş gelen yere ;)

post-0-141695270712_thumb.jpg

post-0-141695270716_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

hocam arkadaşın son yazdığı ceplik olabilir hemde kullanışlı oluyor benim daha önceki arabamda da vardı telefondan tutta bozuk paralara kadar içerisine yerleştirirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşey iyide Mustafa abi o vites körüğünün rengi neydi öyle 

ıyyyyy(bu Burak'la Pepe'nin tepkisi) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

herşey iyide Mustafa abi o vites körüğünün rengi neydi öyle 

ıyyyyy(bu Burak'la Pepe'nin tepkisi) :D

eski telefonun kamerasının merifeti kardeşim ben napayım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş