Jump to content

Mazda Türkiye'de 2 yılda 5 kat büyümek istiyor. SUV ve dizel motorlar geliyor

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

model sayısını karşılaştırmıyoruz ki biz.. aynı donanımdaki araçların fiyatlarını karşılaştırıyoruz.. bu durumda da fiyat farkı falan yok ortada..

Authentique 1.6 16V 110 bg                           32,642

1.6 Sedan Base                                              32,700

ya lansman fiyatı şu anki satış fiyatıdır..  bizim halkımız kampanyaya meraklı olduğu için, kampanya lafı geçtiği zaman atayacağı için öle bi taktik yaptılar işte.. ilk fiyatlar açıklanınca herkes ne pahalı dedi, lansman kamonaysı yapılacağı daha arabalar gelmeden belliydi zaten.. yani aracın satış fiyatı bu lansman fiyatı..  3 ay geçti nerdeyse, bitti mi kampnaya, bitmedi, başka markalar kampanya yaptığı zaman taş çatlasa 1 ay sürüyo.. burdan belli zaten..

e tamam hadi sizin dediğiniz gibi olsun. mücahit abi de zaten sırf gezmek olsun diye gitti adanalara kadar. yoka maraşta her mahallede bi tane mazda servisi var değil mi? :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• MuRDoC_111

7

• ozanm3

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

mustafa abi sen böle konudan konuya atlarsan olmaz ki ama :) biz eksiklikleri biliyoz, ona bişey mi diyoruz.. servislerin yeniden yapılanması lazım vs diyoz zaten :) tarafsız bakabiliyoz, merak etme sen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yıllardır diyorum ahhh ahhh :D sakalım yokki alalım hepimiz birer dacia logan paşa paşa binelim ne bu takıntı anlamıyorum :D

hele şükür benimle aynı dili konuşan biri daha geldi.

ohh beeee!!! :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bursaya eşimle her gittiğimizde, Mudanya yolunda reno fabrikasının karşısında Koruparka uğrarız. Orada kafeteryada oturup, karşıdaki fabrikanın arkasında duran sıfır binlerce reno ve dacia yı görüp şu yukarıda sizin muhabbetinizi yaparız eşimle.

Hanım, Mustafanın söylediklerinin hemen hemen hepsini söyler. Bende aynı Helin gibi Mazdayı savunur, savunur ama her seferinde hanım o binlerce arabayı gösterip; "Mazda adam olsaydı 30 senede bu renonun karşıda yaptıklarının yarısını yapardı" der ve beni susturur. Size tavsiyem, birgün sizde görün o güruhu. Hemen hemen 20-30 günde bir gideriz Bursaya. Daha hiç azaldığını görmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest architect

Mermerler 1990 lı yıllardaki gerceğe gecmeyen haberlerine yine mi basladılar nedir?

Şimdi de Chery fabrikası kuracaklarmış.

Toyota türkiyede yapılanınca da benzer spekulasyonlar yapılıyordu.

90 larda da Mazda fabrikası kuracağız diye binlerce mazda sattılar sonra yedek parça konusunda bir sürü problem vs.

Şimdi de Anadolu grubu Önemli bir Çin Markasını getirmeye karar verince endiselendiler galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Hooooortttt !!

Yaklaşık 6 yıl önceki muhabbeti baştan sona okudum... Mazda'nın koyduğu 2017 hedefinin büyük bir balon olduğunu anladım... Keşke bu konuyu okumasaydım... Yıllık 7500 adet satış rakamlarına ne güzel inanıyordum.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence tasarıma ve skyactive güvendikleri için çitayı yükseltmişlerdir..ama çok balon olmayacak inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Balon olacak dostum mazda bayisi bile yıllık 1200 adet kota veriliyormuş Türkiye'ye dedi

tabi o rakamlara göre balon ama mazda için böyle olmayabilir belki beklentisi 7500 ler değildir heralde çünkü zaten öyle bir üretimi yok türkiyeye 7500 aracı nerde bulacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bulunabilir. Artık meksika fabrikası da çalışıyor. 2 ve 3 üretiliyor galiba. Emin değilim ama tayland fabrikası da 3 üretecek diye duymuştum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...