Jump to content

Mazda Türkiye'de 2 yılda 5 kat büyümek istiyor. SUV ve dizel motorlar geliyor

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yeni laguna expression 1.6 16v                  >      44,154

mz3 1.6 K HB(sedan) Base                       >      32,900 (32,700)

mz6 2.0 Sedan Base                          >      57,400

yeni laguna dynamique 2.0                  >      64,868

fiyatlar motor seceneklerinin baz donanım versiyonlarına aittir.. ben burda mazda nın fiyat politikasını suclayacak bisey bulamadım.. aksi bi durum söz konusu, rakamlar yukarda ve gayet acık..

aynı sınıfta olmayan 2 modelin karsılastırmaları baz donanım versiyonları gözetildiginde daha mantıklı sonuclar veriyor dogal olarak.. yani aradaki sınıf farkı 11.000ytl ye patlıyor..

aynı sınıfta ve aynı motor hacminde olan 2 baz modeli karsılastırdıgımızda da bu durum yeni mz6 yı degilde yeni laguna yı almayı tercih edenlere 7.500ytl ye patlıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• MuRDoC_111

7

• ozanm3

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

yeni laguna expression 1.6 16v                  >      44,154

mz3 1.6 K HB(sedan) Base                       >      32,900 (32,700)

mz6 2.0 Sedan Base                          >      57,400

yeni laguna dynamique 2.0                  >      64,868

fiyatlar motor seceneklerinin baz donanım versiyonlarına aittir.. ben burda mazda nın fiyat politikasını suclayacak bisey bulamadım.. aksi bi durum söz konusu, rakamlar yukarda ve gayet acık..

aynı sınıfta olmayan 2 modelin karsılastırmaları baz donanım versiyonları gözetildiginde daha mantıklı sonuclar veriyor dogal olarak.. yani aradaki sınıf farkı 11.000ytl ye patlıyor..

aynı sınıfta ve aynı motor hacminde olan 2 baz modeli karsılastırdıgımızda da bu durum yeni mz6 yı degilde yeni laguna yı almayı tercih edenlere 7.500ytl ye patlıyor..

ben ne demek istediğimi anlatamadım galiba.

yahu hem zor satılan bir marka-model var elimizde hem de en çok satılan marka'nın bir modelinin alt versiyonuyla hemen hemen aynı para. ben "mazda3'e o kadar para vereceğime gider aynı paraya laguna alırım" diyecek kişi sayısını tahmin edebiliyor musunuz?

bir de megane için fiyat sorgulama sayfasına göz atın.

http://www.renault.com.tr/model/price_list.asp?modelID=5

yahu bi kere adamlar kafadan bitiriyor işi, internet siteleri bile 5 basıyor mazdaya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ne demek istediğimi anlatamadım galiba.

yahu hem zor satılan bir marka-model var elimizde hem de en çok satılan marka'nın bir modelinin alt versiyonuyla hemen hemen aynı para. ben "mazda3'e o kadar para vereceğime gider aynı paraya laguna alırım" diyecek kişi sayısını tahmin edebiliyor musunuz?

bir de megane için fiyat sorgulama sayfasına göz atın.

http://www.renault.com.tr/model/price_list.asp?modelID=5

yahu bi kere adamlar kafadan bitiriyor işi, internet siteleri bile 5 basıyor mazdaya :D

anlattın abi anlattın da mesele şu; mazda 1.6 motorunu getirse mz6 nın, o da satar ekmek peynir gibi.. ama o sınıfta 1.6 motorlu bi arac üreteceklerini zannetmiyorum.. biz konusmuyor muyuz hep aramızda 1.6 motor o kasayı ceker mi?? diye.. adamlarda bunu söylüyor zaten, bazı kriterleri satıs rakamlarının üzerinde tutuyorlar.. bence dogru da yapıyorlar.. mazda 6 ya bineceksen aracın sportif görünümüyle sportif kullanımını bi bütün halde bulmalısın bence kullanıcı olarak, onlarda sana o sekilde sunmalılar ürünü.. aksi taktirde cok satarsın belki ama bence prestijden ödün verirsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada megane la mz3 ün baz fiyatları aynı sayılır.. ama mz3 dururken gidip aynı parayı klima kontrolleri ve vites topuzunun üzerindeki yazı ve rakamların 1-2 yılda silindigi bi araca vermem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu arada megane la mz3 ün baz fiyatları aynı sayılır.. ama mz3 dururken gidip aynı parayı klima kontrolleri ve vites topuzunun üzerindeki yazı ve rakamların 1-2 yılda silindigi bi araca vermem :)

yapma İrfan nasıl aynı ?

Authentique 1.6 16V 110 bg

Authentique 1.6 16V 110 bg 32,642

diğer motor seçeneklerine bakmadım bile :D

ayrıca biraderin 2005 dynamic megane daki yazılar v.s. hepsi duruyor, milyon kere abartma dedim sana di mi :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapma İrfan nasıl aynı ?

Authentique 1.6 16V 110 bg

Authentique 1.6 16V 110 bg 32,642

diğer motor seçeneklerine bakmadım bile :D

ayrıca biraderin 2005 dynamic megane daki yazılar v.s. hepsi duruyor, milyon kere abartma dedim sana di mi :D :D

mz3 1.6 K HB(sedan) Base                      >      32,900 (32,700)

aynı abi iste ac bak alla allaa :D    http://www.mazda-tr.com/price_sheet/

biraderin megane otomatik vitesse ona dicek lafım yok :D benimki abartı degil abi senin biraderinki istisna :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

valla bana vites topuzu lazım yüzügüm kazıdı krom kısmını, sordum 539 yetele belçika fiyatı, 340 küsürde mermertaşların fiyatı vazgeçtim :D :D

şekilde görüldüğü üzere Maz3 lerinde yazıları bırak, komple kromları kazınabiliyormuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şekilde görüldüğü üzere Mazda3 lerinde yazıları bırak, komple kromları kazınabiliyormuş :D

konuyu degistirmeyelim lütfen :D Bülent Abi nin olayını biliyom orda vites topuzunun bi sucu yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

konuyu degistirmeyelim lütfen :D Bülent Abi nin olayını biliyom orda vites topuzunun bi sucu yok :D

ayrıca biraderin araba manuel ama the uyumsuzcar AT araba.

hayır daha nasıl ezsin reno mazdayı bilemiyorum. :D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayrıca senin verdiğin fiyat lansman fiyatı, gözümden kaçtı sanma ;):D

o lansman hic bitmeyecek abi merak etme :D sitedeki lansman fiyatını silseler bile istedigin zaman bi mazda bayisine gittiginde ki hepsi yapmayacaktır tabi ama civar illerdeki bayilere bi telefon actıgında mutlaka birinden biri hatta cogunlugu sana o indirimi yapıp lansman fiyatına cekecektir yine o fiyatı..  pes mi?? :D yatacam abi cok yorgunum :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayrıca biraderin araba manuel ama the uyumsuzcar AT araba.

hayır daha nasıl ezsin reno mazdayı bilemiyorum. :D:tey:

aslında o daha kötü, vites manuel kadar serbest degil.. öle olunca ters bi hareketle yüzüğü takıveriyosun iste demekki topuza, megane ın topuz olsa ne olurdu kim bilir :D  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Ozan ben onları bilmemde, sen birde yeni kasa lagunaları gör.

1.5 dci, 100km.de 10.5 Litre yakıyor.

1000.km.de egzost düştü. Bu nasıl iyi mi? Bu mu 44binlik araba? Acayip bir durum.

dedım ya 1.5 lıklerını bılmıyrm ama arkadasımda vardı 1.9 araba hakkaten guzeldı yanı hakkını vermek lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satış fiyatları ortada.. baz laguna ile donanımlı mazda3ü aynı kefeye koymayalım.. ha bu ikili arasında baz lagunayı seçiyo insanlar.. o da dediğimiz gibi türk insanının garipliği ve saçma tercihleri oluyo işte.. zaten türkiye satış rakamlarından da apaçık belli hangi markanın sattığı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satış fiyatları ortada.. baz laguna ile donanımlı mazda3ü aynı kefeye koymayalım.. ha bu ikili arasında baz lagunayı seçiyo insanlar.. o da dediğimiz gibi türk insanının garipliği ve saçma tercihleri oluyo işte.. zaten türkiye satış rakamlarından da apaçık belli hangi markanın sattığı..

yanlız laguna da dızel bu arada turk ınsanınında ole bı dızel hastalıgı var ztn nası olmasın bu benzın fıyatlarından sora

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzin fiyatlarında bi numara yok be ozancım.. yaklaştı birbirine rakamlar.. ama işte insanlarımız araçlarını alırken en başta dizele daha çok para vermeyi, bakımlarda daha çok para vermeyi, daha sık bakım yaptırmyaı ve arıza çıkma ihtimaliyle daha çok yüz yüze gelmeyi tercih ediyo işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bak halen Türk insanının saçmalığı diyorsun.

Mazda3:

1.6 Sedan Base                   36,700         32,700

1.6 Sedan Base AT                   38,500         34,500

1.6 Sedan Touring                   40,500         36,500

1.6 Sedan Touring AT           42,300         38,300

1.6 Sedan Sport AT                   46,100         42,100

1.6 K HB Base                           36,900         32,900

1.6 K HB Base AT                   38,700         34,700

1.6 K HB Touring                   40,700         36,700

1.6 K HB Touring AT           42,500         38,500

1.6 K HB Sport AT                   46,300         42,300

------------------------------------------------------------------------------------

Megane

Authentique 1.4 16V 98 bg                         29,200

Authentique 1.5 dCi 100 bg                         38,840

Authentique 1.5 dCi 100 bg Otomatik Vites 40,924

Authentique 1.5 dCi 80 bg                         37,043

Authentique 1.6 16V 110 bg                         32,642

Expression 1.6 16V 110 bg Otomatik Vites 36,547

adamlarda daha o kadar çok model var ki, kopyalamayla bitecek gibi değil.

şimdi aynı şekilde düşünmeye devam edersek, Mücahit abi arabanın bakımı için K.maraş'tan Adana'ya gitti değil mi? Pekala arabası Reno olsaydı buna gerek olacak mıydı? Adamlar her şekilde bizi bizden iyi tanıyorlar, Fransa boykotunu hatırlarsınız herhalde, şunun şurasında 2-3 senelik bir mevzu. Bu adamlar o boykottan bile yara almadan çıkmayı bildiler. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

model sayısını karşılaştırmıyoruz ki biz.. aynı donanımdaki araçların fiyatlarını karşılaştırıyoruz.. bu durumda da fiyat farkı falan yok ortada..

Authentique 1.6 16V 110 bg                           32,642

1.6 Sedan Base                                              32,700

ya lansman fiyatı şu anki satış fiyatıdır..  bizim halkımız kampanyaya meraklı olduğu için, kampanya lafı geçtiği zaman atayacağı için öle bi taktik yaptılar işte.. ilk fiyatlar açıklanınca herkes ne pahalı dedi, lansman kamonaysı yapılacağı daha arabalar gelmeden belliydi zaten.. yani aracın satış fiyatı bu lansman fiyatı..  3 ay geçti nerdeyse, bitti mi kampnaya, bitmedi, başka markalar kampanya yaptığı zaman taş çatlasa 1 ay sürüyo.. burdan belli zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...