Jump to content

TÜVTürk'ten bir haber. Cam filmi artik kusur değil mi ?

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vw forumundan alıntıdır..... Doğruluğu hakkında pek bir bilgim yoktur.... Doğru olabilir :D

arkadaşlar bundan sonra cam filmleri ve siyah camlar bakanlıktan Tuvturk'e gelen talimatla ağır kusur olmaktan çıkarılıp' date=basit kusur olarak değerlendirilecek.Yani film ve siyah cam muayeneden geçmenize engel bir durum değil artık :)

Ayrıca Tüvturk hakkında milleti kandırıp,saf yerine koyup,''abi senin araba lpg'li tuvturk'ten geçmez,benim bir tanıdık var,ver 250 ytl senin iş hallolur''diyen,tuvturk istasyonlarında adam vurulma,yaralama yalanlarını çıkaran,araçlara çekiçleme,tornavidayla dürtme yalanlarını çıkarıp,milletin paralarını gene aynı şekilde ''ver 250 ytl senin arabayı muayeneden geçirelim'' diyen ahlaktan yoksun bazı trafik takipçilerine karşı Tüvturk hukuki olarak karşı saldırı hazırlığında,bilginiz olsun.

bu arada 80.000 sızdırmazlık raporu olan lpg'li araç gayet sorunsuz bir şekilde muayeneden geçmiş.

kaynak;Tüvturk ege bölge müdürlüğü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tuvtürk'te muayene uzmanı olan bir arkadaşımı aradım şimdi ve cam filmindeki kusur değişikliğini doğruladı. Artık hafif kusurmuş ve bunun gibi birkaç değişiklik daha varmış. Ulaştırma Bakanlığı'nın internet sitesinden görürsünüz dedi. Ayrıca lpg için de sızdırmazlık raporu olduktan sonra hiç bir sorun yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu 900 küsur maddenin hepsini (yani otomobillerle ilgili olanları, ki en azından 750 tane vardır) tek tek kontrol ediyolar mı? Ediyolarsa ne kadar sürüyo bu işlem? Muayene ücreti ne kadar? Ben ayaküstü bu kadar kontrolün yapılabileceğine pek inanmıyorum açıkçası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E burada ağır kusur diyor.

"Diğer Camlar: değiştirilmiş/sonradan boyanmış/folyoların montaj izni yok"

Karşısınıda ise "AK" yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...