Jump to content

TÜVTürk'ten bir haber. Cam filmi artik kusur değil mi ?

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya ben mevzuat degisikliklerine falan baktim da bu filmlerle ilgili bir madde goremedim. neredeyse tam yerini gosterin de.. polis falan durdurunca print edip gosterelim karisma filmime diye :P

hafif kusur diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw ben hâlâ soruma bi cevap alabilmiş değilim, Burak Abi'nin verdiği dosyada otomobiller için geçerli olan tüm noktalar harbiden kontrol ediliyor mu? Ediliyorsa ne kadar sürüyor ve kaç kilometre kuyruk oluyor? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek tek bu kadar incelemiyorlarmış ama biraz detaylara takılıyorlarmış. Bir muayene yarım saat civarı sürüyormuş ve ne kadar kuyruk oluyormuş bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontrol edemezler zaten, el freni telinin mukavemeti diyo, oldu canım, neyle neye göre ölçüyolar ki onu? Volvo'nun el freni sertliği ayrı, Mazda'nın ayrı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Okan abi gereklilerin çoğunu kontrol ediyorlar bi araba yaklasık 20 dk 30 dk arası sürüyor.Sabah erken götürdüm mx-5 i (8de),12de işim bitti.Aşırı sıra oluyor fakat bu sistem çok güzel,kontroller geçerli bence.Alt takımı,yağ kaçaklarını,far ayarlarını,tekerlek rulman boşluk ve seslerini,kemerleri,kaloriferi,yangıntüpü,ilkyardım çantası ve 2 adet reflektörü,modifikasyon varsa kusurlu olup olmadığını kontol ediyorlar.El freninide,normal frenide dinamometrede kontrol ediyor bilgisayar ve karşındaki başka bir göstergeli ekrandandan sağ,sol olark önce ön sonra arkanın değerlerini kontrol ediyorlar.aracı dynoya sokar gibi..Muayene ücreti 110 ytl.gecikme ücreti ay başına yüzde 5 yada 10 tam emin deilim.İlk gittiğimdeki izlenimlerim bunlar.bizim mazda121 için tekrar gidicem,daha farklı bir şey görürsem tekrar aktarırım size burdan..

Bu arada cam filmide hafif kusur gözlerimle gördüm=)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

vizden astramı yeni gecirdim

filme karışmadılar [sadece arka camlarda vardı]

lastikler iyi olcak

firenler iyi olacak

lamba vs aydınlatmalar düzenli  calışacak (parklara farklı tür ışık olmayacak sisler varsa ayrı düymesi olacak arka stoplar orjınalde oldugu gibi yanacak kimi yanıp söner vs gibi

firen boruları saglam olacak

tek seferde arka spoyler söktürüp gectim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...