Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

2., 3. ve 4. jantlar oldukça güzel. Özellikle 4. olanı baya beğendim ama nasıl durur acaba 16 veya 17"'te?

Geçen ben lastikleri değiştirdiğimde beyaz mx 5'e  taktılar 17" kırmızı çerçeveli.Muhteşem durdu. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bölünmüş konu bu be yav? Gerisi nerde? Kalemi olan buraya yazıyor....:D

Kendi çapımızda protesto ediyoruz bu efsane konunun bölünmesini Selman Abi... :D

Geçen ben lastikleri değiştirdiğimde beyaz mx 5'e  taktılar 17" kırmızı çerçeveli.Muhteşem durdu. O0

Valla bana da güzel durur gibi geliyo da işte ilk tercihim 16", onda da çok özenti durmasından korkuyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bölünmüş konu bu be yav? Gerisi nerde? Kalemi olan buraya yazıyor....:D

Abi sanırım isime takıldın :D Sayıyı bir arttırdık hatırın için :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bana da güzel durur gibi geliyo da işte ilk tercihim 16", onda da çok özenti durmasından korkuyorum :)

Okan alacaksan en az 17 al.Yanaklar okadar sorun olmaz 18 kadar.Hem görüntü iyi olur.Öbür türlü 16 dediğin gibi özenti olur. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

var abi bildigim kadarıyla.. param yetmemisti zamanında buna merak ettim simdiki fiyatını sorsana abi bi Serdar Abi ye.. 17"..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vala abi orda bunun grisi vardı Selman Abi, Volkan Abi, Oguz bide ben gittigimde yanlısım varsa düzeltsinler 2bucuktan fazlaydı.. gerci daha sonra nette bi muhabbet gecmisti baska bi sitede eleman bana neden bunları almadın falan dedi bende cok paraydı 2bucuktu falan diyince bi link atmıstı 1bucuga satılıyordu orda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...