Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ah be abi kacırmayacaktın o jantı :'(_neyse ya saglık olsun, hem istediğin taktirde getirtmeleri lazım.._

__bu H-125 te abi o 1nolu jantın 5 kollusu ve krom olmayanı_kollarının cembere baglanısı bile neredeyse aynı_buda geyet güzel bi jant hoşuma gitti yani acıkcası_kollar önde oldugu için kaç inçse onu gösterir abi küçük gösterme olmaz bunda.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest superior

Sağol İrfan...Bu H-125 canlı görmedim.Ama sen bu işi biliyorsun kararım bir nolu jant olacaktır.İnşallah o da sürtme yapmaz.Bir de o bahsettiğim çok kollu Oz var(35 anniversary).Olursa da ilk tercihim o olacak...

jant1sm0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eheh saol abi ya :) yaptıgım sadece ben olsaydım diyerekten yorumlamak_estafurullah yoksa dünkü cocuguz daa :)_ senin içine hangisi sindiyse onu al abi.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahaaaa ta kendisi işte,mükemmel ötesi yaaa  :eek:

Bu jantı benimde ilk gördüğümde hemen dikkatimi çekti.(Tr Tuning dergisinde)Baya yeni güzel jantlar yapmış Oz.Ben görsel olarak hiç beğenmezdim Oz'ları şimdiye kadar tabi kalitesine lafımız yok.Bide kaputu siyah yaptın mı olay bitmiştir Volkanım.. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oldukça tuzlu.1700-2500 YTL arasında galiba.Taksit yapmalarına rağmen OZ kara kara düşündürüyor beni Volkanım.

oooo baya pahalıymış ya,birde benim jantçıya sorayım bakıyım,eğer bu fiyatlarda olursa alamam  :-\
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu jantı benimde ilk gördüğümde hemen dikkatimi çekti.(Tr Tuning dergisinde)Baya yeni güzel jantlar yapmış Oz.Ben görsel olarak hiç beğenmezdim Oz'ları şimdiye kadar tabi kalitesine lafımız yok.Bide kaputu siyah yaptın mı olay bitmiştir Volkanım.. O0

haklısın Biran abim ama baya pahalıymış ya jantlar  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm 2000 çok diyorsan sen Oz için...Normal jant zaten 1500.Oxigenlere neden o kadar verdin o zaman.

abi oxigin ler lastiklerle beraber 3bucuk bin YTL tutmustu die biliom ben :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya değişiyor, gelişiyor da, ben 10-12 kollu demiştim burun kıvırmıştı, şimdi kendisi 25 kollu bakıyo :D

Sen yanlış anladın Volkanı.2x12 = 24 kol demek istemişti. :P:-*

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte benim bayıldığım, bittiğim jant. Bu sabah köprü yolunda çektim..Görüp görebileceğim, sevip sevebileceğim tek jant :D Araba siyah olduğu için çok yakışmış ama kırmızıya bu kadar yakışır mı bilmiyorum :-\

İrfan sen bunun hemen markasını söylersin artık :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...