Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Harbiden ya ne biçim modifiye fuarıydı o öyle. Nerdeyse sadece jant vardı, ben bitane bile spoiler marjpiyel yapan katılımcı firma göremedim, gerçi diğer arkadaşlar bi tane görmüşler ama herhalde ben o sıra başka bişeye bakıyodum... :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapmayın ya içime oturdu şimdi görmem lazımdı o jantları :'(_ :tey:

Güzelmiş jantlar İrfan senin bu konuya bir sabotaj düzenlemeyi düşünüyorum  :D yağlarım eriyor eldende birşey gelmiyor  :D konuya bakmadanda geçemiyorum eee nolacak şimdi  ;D

abi bişeyler olabilirdi belki ama şimdiye kadar ki biriktirdigim jant parasının neredeyse hepsi bu aksam müzik tesisatına gidecek :fiuw:_nerden baksan eskiden düsündüğüm süreden 2ay sonra alırım anca 8:)_neyse saglık olsun, gec olsun güc olmasın.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, kolların dış çemberle birleştiği yerler düz bende... Bi de dış çemberin iç kısmı daha süslü bende :D

Bi de belki fotoğraftan ama, benimki bundan daha mat gibi duruyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, kolların dış çemberle birleştiği yerler düz bende... Bi de dış çemberin iç kısmı daha süslü bende :D

Bi de belki fotoğraftan ama, benimki bundan daha mat gibi duruyo...

Okan abininkiler daha güzel bence.Düz olması daha ii İrfancım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi üstteki siyah olandakini soruyorsan evet abi :)_yalnız bi terslik sezdin gibime geldi abi noldu, çok mu çıkık geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o uzunluk hissini verenlerden biride sharkfin anten abi, tamponlarda eklenince 1üst sınıf ebatlarında durmus gercekten 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...