Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

üsttekinin 1tek 20"lik modei varmıs onuda ögrenmis olduk_göbek çemberi biraz farklı olan ama neredeyse aynı bi modelin farklı rengi var 18" olan;

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada arka tampondaki beyaz reflektörleride listeye ekledim bu resimden sonra 8:)_

Banada haber ver İrfan.Sedan'a benim içinde verirsin sipariş bide 3 stop lambası ledli füme camlı olan. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Banada haber ver İrfan.Sedan'a benim içinde verirsin sipariş bide 3 stop lambası ledli füme camlı olan. ;)

tamam abi yalnız yazdan sonra yapcam onları, biraz daha idare etcez böyle 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi yalnız yazdan sonra yapcam onları, biraz daha idare etcez böyle 8:)_

Ne ma problema,zaten benimde önce ziphoyler ve yan çıta(nam - ı diğer maşpiyel) sırada var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne ma problema,zaten benimde önce ziphoyler ve yan çıta(nam - ı diğer maşpiyel) sırada var..

Ugh, macuncu adam konuştu... :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu bendeki şansa bakın ha 8:) Allah nazardan saklasın mesallah diyelim :nazar:_okulun 3 günlük şenlik dönemi basladı, bizim standın bitişigindeki standı Batı Lastik almıs içerisi jant dolu :2funny:_Oxigin la Devino modelleri vardı özellikle Devino nun cok şık krom & siyah kombinasyonlu jantları vardı_1kac girişimde bulundum ceple ama fotolar cok kötü çıktı aşırı güneşten ötürü, bakalım yarın eklerim insallah 1kac foto 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...