Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi vala sana kalmıs, sen online sın diye sana calısıyom şu an :D_siz jant alın bari ekşın olsun, beni daha cok bekleriz 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Advan güzel harbiden ya, benim için artık çok geç ama... :D

Gerçi 2 jantı değiştiricem nasılsa, biraz daha sıkar 4'ünü de değiştiririm, böylece 2 ayda jant değiştiren ilk insan evladı olup tarihe geçerim... :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

logo iptali konusu yokmus yeni farkettim, foto topladıgım zaman konusunu acayım ordada tartısırız :)_şimdilik bunla idare edelim bence fena olmamıs gibi  :(_

IMG_0358small.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tampon ile panjurun ızgaraları aynı şekilde olsa cok güzel olacakta evet böyle sırıtıyor, ikisinin aynı olması lazım_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya İzzet Abi unutmadım da mz3 lerin en fiyakalı resimleri zaten jantlı mantlı olanlar, şöyle bi düsündüm jantları vurgulamak amacıyla zaten buraya yolluyom onların fotolarını baska topik acsam en fiyakalı mz3 fotoları diye aynı resimleri orayada atacam :)_aynı resimlerden 2 ayrı topik yapmıs olacam abi burdan devam edelim bence ama şöyle birsey olabilir arka planlarla birlikte güzel katalog çekimi için yapılmıscasına fotolar bulursam bi kenara eklerim, biraz cogalınca topiği açarım abi takipte ol sözüm söz halledicez o işi :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...