Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu konu yinemi hortlamış ne  :geyik:

abi sorma sistem yaptırdıktan sonra elde avucta para kalmayınca biraz sogumustum bu mevzudan :D derken gecen arabayı yıkamaya götürdüm, benimki kurulanırken gıcır kırmızı bi A3 geldi kullananda benle yasıt sayılır, parketti arabayı direk yürüdü benim arabanın yanına kapısını actı ve içine oturdu :D_bi an tırstım anahtarda üstünde napıyo bu herif diye sonra baktım orasını burasını kurcalıyor alıcı gözüyle 8:) bende cayımı yudumlaya yudumlaya uzaktan elemanı kesiyom, yaf o kadar hosuma gittiki anlatamam :D_beni tekrar şevke getirdi cocuk, geldim eve şu 2-3 gündür yine ara ara bakmaya basladım jant sayfalarına, bi eksiğim o kaldı o da olursa tamamdır kanımca 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim arabaya her kırmızı ışıkta veya kalabalık bi yere girdiğimde bakıyolar, gün aşırı "abi bu araba ne" sorularına maruz kalıyorum, ayrıca senin eski okulunun yeni öğrencileri ben otoparka girerken veya çıkarken bağırıyolar arkadan "abi araba süpermiş" diye :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla benim arabaya her kırmızı ışıkta veya kalabalık bi yere girdiğimde bakıyolar, gün aşırı "abi bu araba ne" sorularına maruz kalıyorum, ayrıca senin eski okulunun yeni öğrencileri ben otoparka girerken veya çıkarken bağırıyolar arkadan "abi araba süpermiş" diye :D :D

vayyy bee olmadıki şöle bi arabamızz :D;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bişey yok Bülent Abi, jant + yay yeterli çoğu şey için :D

imkansız ben jantlara hasta oldugum için aldım makyajlıyı mümkünatı yok deişemem :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi eski okul dedinde 1 haziran aksamı mezuniyet töreni + lokma servisi varmıs benim yerime gidip lokmanı ye abi bi güzel :D_benim sınav var gidemicem, aklım lokmada olcak kesin sınavda yalan.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hatırlarmısın bilmem Liverpool-Milan sampiyonlar ligi finalinin İstanbul'dakinin oynandıgı aksam, işte o aksam bizim tören vardı belki gürültüden hatırlıyorsundur :D_hatta belki yapılan anonslarıda duymussundur abi "sınıfımızın 3gen vücudlu şairi" diye anons etmişlerdi beni, eger durduysan unutulcak gibi degil de o yüzden şeettim :2funny:_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yaw salondan duyuluyo, benim oda Mithatpaşa'ya baktığı için o kadar da gelmiyo... Zaten "Üçgen vücutlu şair" lafını duysam hayatta unutmazdım senin de dediğin gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hesapta bizim Mazda 6 mız var ben bile hala dönüp Mazda 3 lere bakıyom.. Foruma üye yapabilirmiyim diye :D

Birtek bu haftasonu bir yerde 1-2 saatlik bir park yapmıştım geldiğimde çocuklar "Abi birisi geldi arabanı çok inceledi güzel arabaymış dedi gitti" dediler o kadar. Bunun dışında bir taciz veya bakış henüz yok. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi sana da komple angel, kaş, 18" jant, yay, vs. yapalım bak taciz ediliyo musun edilmiyo musun :D

O kadar masraf yapmaya kalksam evdeki taciz yeter zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla hesapta bizim Mazda 6 mız var ben bile hala dönüp Mazda 3 lere bakıyom.. Foruma üye yapabilirmiyim diye :D

Birtek bu haftasonu bir yerde 1-2 saatlik bir park yapmıştım geldiğimde çocuklar "Abi birisi geldi arabanı çok inceledi güzel arabaymış dedi gitti" dediler o kadar. Bunun dışında bir taciz veya bakış henüz yok. :)

yazık yahu sana bi ara deişelimde kıcın araba görsün,dikkatlerin üzerinde olması ne demek yaşa azcık :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...