Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Jantlar  takıldığı esnada yoldan annesi ile geçmekte olan bu tatlı çocuğun ilgisini çekmeyi başardı ;)

oz7ch4.jpg

"Anne ben de bu jantları istiyorum..."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kumho taktılar valla...

gayet güzel abi, fiyat/performans oranı en iyi lastik.. modifiyeli araclarda ilk tercih edilenler arasında O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazıll şöyle yandan bir resim çekmedinmi aracın tümünü gösteren ?

Olaya biraz heyecan katayım dedim Burakcığım  8:) Güzel resim çekmeye de fırsat bulamadım açıkcası...Önümüzde ki günlerde inşallah ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Fazıl Abi , çok yakışmış  Allah nazardan korusun :nazar: Fotoğrafları 4 gözle bekliyorum ;DO0

Teşekkür ederim İzzet.Bende bir an önce sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olaya biraz heyecan katayım dedim Burakcığım  8:) Güzel resim çekmeye de fırsat bulamadım açıkcası...Önümüzde ki günlerde inşallah ^-^

Tamamdır Fazıl ;) Nasıl istersen. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 17" jantlar, f,yat olarakta 2bucuk civarı diye hatırlıyom ben 2-2bucuk arasıydı heralde_tabi bide lastik masrafı nerden baksan 1 teklikte lastiğe gider 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi 17" jantlar, f,yat olarakta 2bucuk civarı diye hatırlıyom ben 2-2bucuk arasıydı heralde_tabi bide lastik masrafı nerden baksan 1 teklikte lastiğe gider 8:)

yapma yahu o kadar varmı fuarda 1 -1.5 civarı fiyat aldık die hatırlıorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi oz larda fiyat farkı cıkar ya_marka abi kolay mı, adamlar ralli araclarına da f1 ede jant üretiyo olsun o kadar :D

oz takınca bizmkilerdemi ralli aracı oluo ???:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fazıl güle güle kullan

kaç inç jantlar toplam maliyet ne oldu hani deiştirmicemde meraktan ;):D

Fiyatını evdekilerden bile gizledim.Ama İrfan kardeşimin söylediği civarlarda...Ne saklayım bu jantı Oz diye değil arabada güzel durduğu için tercih ettim :P Artıları da yanıma kar kaldı. :)

oz9vg4.jpgoz8qj7.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...