Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

peki tamam o zaman 1350 diyorum :) abim sadece jantlara 2bucuk vermişti yanlıs hatırlamıyorsam, o yüzden fiyat gayet uygun gibi 8:)

1.350 olan ne İrfan,jant sadece bu değil mi,lastiksiz  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yani bana 3000 ytl ye mal olacak lastiklerle  :o ben yiyemem bunu çok gelir  :D :D

Nasıl yaptın bu hesabı? Lastik-jant hepsi 1500 diyo işte, eski dediği lastikler orijinaller değil, onları çoktan değiştirmişti ama kaç km de lastikler bilmiyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.350 olan ne İrfan,jant sadece bu değil mi,lastiksiz  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???

eet abi tabiki.. sadece 4 adet oxigin 17" jant.. ahanda bu da jantın ta kendisi, daa önce görmemiş olanlar için.. ne kadar albenili duruyo deme ;D

CIMG0963.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yaptın bu hesabı? Lastik-jant hepsi 1500 diyo işte, eski dediği lastikler orijinaller değil, onları çoktan değiştirmişti ama kaç km de lastikler bilmiyorum....

Abi İrfan lastiksiz demişti öncede ondan şeddimdi hesabı  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ne lastiğinden bahsediyosunuz anlamadım ki ben,lastiklerimi alalı daha 1 hafta olmadı  8:)  :)

eskileri abi, naptın onları lastiği değişirken verdin mi onları??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman buluruz Mücahit Abim e cıkma bi lastik dert etmesin ;) oldu bu iş, 1bucuk.. hadi 1.475 kargoyuda bölüşek..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman buluruz Mücahit Abim e cıkma bi lastik dert etmesin ;) oldu bu iş, 1bucuk.. hadi 1.475 kargoyuda bölüşek..

Len bu kargoyla gelirmi ayıp olmasın sonra  :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gelir abi nolcak jantcılarada kargoyla geliyordur kanımca 8:) 1400 peşin alırım abimden gerisini 5 x 15 nolcak sanki yabancı mı abim ;)  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaça verdin? Daha doğrusu ne saydılar? Yazık olmuş, pırıl pırıl lastiklerdi...

abi 2 senelik lastiklerdi o yüzden değiştirdim zaten,yaramazdı artık yani  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 2 senelik lastiklerdi o yüzden değiştirdim zaten,yaramazdı artık yani  ;)

Ya iki senelik lastik benim arabanın altında var,çıkarsam sıfır diye satarım nolacak iki senede lastiğe  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkanım sıfır gibi lastiğe nasıl kıyıpta değiştireyim  :) artı sürat yapmıyorum,lastikleri incitmiyorum.Ama sana sonuna kadar katılıyorum bir arabada en önemli şeyin lastik olduğu konusunda,sonuçta canımız ona emanet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...