Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben bir lastiğin raf ömrünün beş yıl olduğunu duymuştum,çalışıyorsada bu iki yıla düşer haklısınız galiba  :) ama iki senede bir lastik değiştiremem ben

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün benim jantçıya gittim,jantlarımın ne kadar edeceğini sordum,havada 1.500 ytl ye gider dedi,bende 1.500 ytl fiyat biçmeye karar verdim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dedim abi sana, cok normal cünkü 2.500 e aldın diye hatırlıyom 8:) 1milyar deger kaybetmesi bile cok fazla bence.. en az 1bucuk demistim, sonra gelen tepkiler üzerine düsüp lastiklerle 1500 e tamamlamıstık ki örendik sonra lastiklerinde elden cıktıgını.. eder yani, pahalı jant almıssın cünkü.. krom parası yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

bu yavrular nasıl arkadaşlar? bu aralar bişiler yapmak istiom da bi yandan da lan ne gerek var otur oturduğun yere diom... az para deil yani...

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jant güzel ve kaliteli bi markanın Enkei nin jantı.. aracı titanyum gri mz3 sedan olup bu jantı kullanan 2 kişi biliyom sen 3. olcaksın bu arada eger kararın kesin ise :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

o arakadaşların fotoları var mı acaba bi araç üstünde görsem...

walla karar kesin olamıo arada kaldım bi tarafım hakkaten istio bu yavruları bi tarafım da ne gerek var dio gereksiz para dio ben de hay anasını diom oturuom burda... :D

şu resimleri bi görebilirsem belkilim ... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

ana rp03 dü bunlar demi ben unutmuşum bu arkadaşın aracı...

iyi oldu gördüğüm... hakkaten güzel jantlar da ... eh işte bir karar verip gaza gelebilsek ... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...