Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

lacivert sedana arka spor tampon mükemmel gitmiş,daha doğrusu sedan için olan spor tampon da çok güzelmiş  O0

abi o tamponun köşelerinde lip var bide eklenti yapmıs adam oraya, etekler lastiği örtünce tam süper olmus cidden O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

lacivert sedana arka spor tampon mükemmel gitmiş,daha doğrusu sedan için olan spor tampon da çok güzelmiş  O0

benimkide böle epey bi çıkık sadece eklentiler yok
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

vallah dikkat etmedim abi,takılıyorum işte boşver  :)

sen şimdi izmire gelince bana mangal yakacanmı onu söle cevabı ilgilşi konuya yaz ama :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahanda ne buldum, gecen bi ara rx-8, mx5 hatta mz6 nın da bu jantla fotolarını eklemiştim_ferrari de baska gösteriyormus ama jant aynı jant gıdım fark yok_rengi silver degil yalnız hyper black dedikleri türden bi renk_demekki jantlarda bi yere kadar, olay arabada bitiyormus ;D:D_

F430.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw kim kimin abisi abi kafam karıstı şimdi ;D:2funny:_şey mi yapayım abi mz3 resimleri adı altında bi topik mi olsun ???_ama jantları degişik olanları buraya koyuyom fabrika cıkısı jantları olan ya da yurt dısındaki mazda toplantılarından toplu resimlerin birarada barındıgı bi topik acabilirim :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw kim kimin abisi abi kafam karıstı şimdi ;D:2funny:_şey mi yapayım abi mz3 resimleri adı altında bi topik mi olsun ???_ama jantları degişik olanları buraya koyuyom fabrika cıkısı jantları olan ya da yurt dısındaki mazda toplantılarından toplu resimlerin birarada barındıgı bi topik acabilirim :(_

Topic için uygun gördüklerini albenisi olanları koy o topice benim gibi Mazda3'üolmayanlar canı çekince girsin baksın.:) Sırf Mazda 3 resimleri görmek için ben her gün araba alım satım sitelerine giriyorum.Bizide düşünün canım aaa olmuyor ama. :) :)

Edıt:Ben senin abinimde bende dil alışkanlığı bu abi sözcüğü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi ayıpsın hallederiz ;)_ben bakayım şimdi yeni jant alan falan varmı diye, gözüme carpan resimler olursa ayıklarım bi köşeye onlar içinde milleti şevklendirici bi topik acarız gerekirse.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...