Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Dur hemen Selim'in Polis Inınına takalım :D

tam aptal sarısın arabalarına uygun bişe olmuş :D :D

not: akıllı sarısınları ayrı tutuyoruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün sabah arabayı yıkatırken siyah bi 206 geldi, 16" krom jant filan vardı, nurtopu gibi tombik bi teyze indi içinden, bagajı bi açtı hayvan gibi tüp, bagajın dörtte üçünü kaplıyo, arabanın jantı - tüpü - şöförü kombinasyonun kralını yapmış, üçü de birbirinden alakasız şeyler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün sabah arabayı yıkatırken siyah bi 206 geldi, 16" krom jant filan vardı, nurtopu gibi tombik bi teyze indi içinden, bagajı bi açtı hayvan gibi tüp, bagajın dörtte üçünü kaplıyo, arabanın jantı - tüpü - şöförü kombinasyonun kralını yapmış, üçü de birbirinden alakasız şeyler...

bende hb guzunun içinde mumya kıvamında bi teyze görmüştüm aynı şeyleri düşünmüştüm sürücü ve arac alakasız :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan daha önemlisi senin arabayı yıkatmış olman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İntikammmmmmm  :D bunu benden çaldın ben eklemiştim bunu  :D

mücahit abi 3te 1 yasında eleman büüklük sende kalsın intikam işini izoya cevir sen :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yıkama 8 YTL, bahşiş 5 YTL, %62,5 yani... Zaten artık mekana heykelimi dikicek yıkamacılar, ehliyeti aldığımdan beri oraya gidiyorum... :D

işte budur bilimsel bahşiş bırakma yöntemi :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilimsellikten diil de, normalde %5 - %10 bırakılır derler, e 80 kuruş nire, 5 ytl nire :D O açıdan bi problem olmaz yani, benden kral müşteriyi nerden bulcak adamlar, gerçi çok sık gitmiyorum ama gidince de yüzlerini güldürüyorum adamların... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...