Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Selman Abi bu üstteki siyah-gri arası 5 kolluyu begendin mi abi onu söle bana, uycam sen ne dersen :P

edit: yoksa arayısa devam mı abi ne diosun 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaramaa mı yaf temeli attım sayende Uygarım eiw O0_bakamadım ne zamandır, bakalım aksama belki yeni uygulamalarımla dönebilirim 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. resimdeki jant güzel bence.. bak jantları yapıştırırken adjustment ayarları var ordan ışığını felan resme göre ayarla yani kıs ( brightness) daha cuk oturur ozaman.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce sedanlar için genelde baska lip kullanıyolar dediğim, bahsettiğim lip buydu.. accayip fiyakalı bişey.. buna göre az daha assagıda duran marspiyelde dökülse tam süper olur o zaman 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün BMW Z3 gördüm.Süper jantları vardı.Galiba BMW orjinal jantlarıdı.Yalnız dikkatimi çeken Aynı jantın iki degişik vers.vardı ön ve arkada.Arkaların derinliği daha fazlaydı.Çok yakışmış.Bizim arabalarada bu tarz jant uydurabilirmiyiz.

Örnek resim

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet abi onu yapıyolar arka jantlar daha icerde önler daha dısarda kalıyor.. ona göre daha geniş lastikler takılıyor falan.. mz3lere de uygulayan oluyor onları ama genelde 19" yapıyolar o zamanda_ya da en assagı 18"_daha assagısını yapanda gördüm ama arka jantlar ufak gözüküyor bu sefer_ayrıca şahsi fikrim bmw nin falan ya da diğer spor otomobil üreticilerin araclarına genelde yakısıyor ama 3lere yakıstıramadım ben.._gerci sedan a diyim, vardı bi titanyum hb cok güzel olmustu ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet abi onu yapıyolar arka jantlar daha icerde önler daha dısarda kalıyor.. ona göre daha geniş lastikler takılıyor falan.. mz3lere de uygulayan oluyor onları ama genelde 19" yapıyolar o zamanda_ya da en assagı 18"_daha assagısını yapanda gördüm ama arka jantlar ufak gözüküyor bu sefer_ayrıca şahsi fikrim bmw nin falan ya da diğer spor otomobil üreticilerin araclarına genelde yakısıyor ama 3lere yakıstıramadım ben.._gerci sedan a diyim, vardı bi titanyum hb cok güzel olmustu ;D

sedana yakışmıyosa hb e hiç yakışmaz boşa debelenme irfan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanımca tam tersi abi, bunu yapmak için araba ya coupe ya da cabrio falan olması, daha sportif bi tasarıma sahip olması lazım.. sedanda hb ye göre bu duruma yani sportifliğe daha uzak olduuna göre daha az yakısıyor.. yani şu ana kadar gördüm öle bikaç mz3, hem sedan hem hb..neyse zevkler renkler meselesi.. evdeki bilgisayarda vardı heralde fotosu.. gidince bulmaya calısacam, bulursam eklerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...