Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

güzel olmaz mı tvr abi bu yaf 8:) aracta tekbi vida bile bulamazsın, japonla yapıstırmıslar bütün parcalarını :D ciddi ama bu böle, agırlıgı azaltabilmek için herseyi yapan bi marka bu tvr, hatta ne kadar dorudur bilmiyorum ama agırlıktan kazanmak için hava yastıgı kullanılmıyor, bu yüzden de bunların Amerika ya girişi yasakmıs.. kendisi İngiliz yapımı yanlış hatırlamıyosam.. neyse konuya dönek, arac titanyum grisi ve jantlarda öle.. arabayla aynı renk jant olursa jantlar kendini fazla göstermez diodum ama gayette güzel olmus uyum acısından..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ya Okan Abi daa öncede sölemiştim ama burda senin jantların aynısı için orginal mazdaspeed jantı demiş :(

orjinal mi harbiden yoksa sence bi sticker a mı bakıyo abi bunların orjinalliği??

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAZDASPEED-ORIGINAL-18-INCH-ALUM-ALLOY-WHEELS-SET-RX-8_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43958QQihZ019QQitemZ290150881748QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama bu jantı kacıncı görüsüm bu böle, hepsinin altında da orginal mazdaspeed wheels(rims) falan diyo.. var bu işte bi iş, demekki bi şekilde özdeşleşmiş bu jantla mazda3 hatta rx8, kısacası mazdaspeed.. en az 10 farklı yerde gördüm bunu bu şekilde.. bi bağ var ama cözemedim 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yerim onun torpilini yaf sökmes bize torpil falan :fiuw:;D gerci söledi bana dediki eer konuyu bölersek dağılmaması için sabitlemeliyiz.. öle mi yapak eer öle yapalım diosanız ikna etmeye calısacam arkadası :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...