Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu 2.sini ciddi ciddi bi düsün derim abi 8:) bence cok yakısır.. zamanında bunun resimlerini içine attıgım klasörün adına bile "offf" demişim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum ikisinide alma amacın zevksizliğini ispatlamaksa biz bilios zaten :2funny:

arabası sedan olan biri bana zevkten bahsetmesin lütfen  ;D  :D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ben kararımı verdim ikisinden biri olucak olursa,çok kollu olanın arabaya uyum sağlayıp sağlamayacağı konusunda şüphelerim var,ama öbürü herşeyiyle cuk diye oturur gibime geliyo  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu 2 janttan birini almaya karar verdim gibi,sizce hangisini alayım  8:)

Olm bu kadar ayran gönüllü olma artık büyüdün... :) Nerden çıktı şimdi jant? Para batıyorsa bana ver....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

index.php?action=dlattach;topic=119.0;attach=19235;image

abi bunlarla kaldırımları oymayasın sonra 8:) ya da araba sollarken adamın lastiklerini falan parcalarsın ;D şaka bi tarafa bu jant cok dikkat ister 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bunlarla kaldırımları oymayasın sonra 8:) ya da araba sollarken adamın lastiklerini falan parcalarsın ;D şaka bi tarafa bu jant cok dikkat ister 8:)

dikkatin adı benim İrfan,benim kadar dikkatli araba kullanan var mıdır acaba  8:) ben kararımı Roh Wheels den yana verdim,gidip sorucam bakalım benim jantcıya  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Roh Mantis diye sor abi o zaman, model ismi Mantis onların.. ne çile çekmişti Okan Abim onların adını öreninceye kadar eyth beah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...