Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yok be abi sanmam, krom deil bişe deil.. bi oz kadar da tutmaz.. senin krom oxiginlerden 1-2 jant parası daha ucuza gelir kanımca.. tahminen taş patlasa 1600-1700 ki 17" alcan bide abi, fiyatta uctum bile sanki.. 1bucuk diyelim, senin jantcı kıyakta gecer sana, son fiyat olarak 1400-1500 arası bişeye gelir diyorum abi sana 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu üstündeki jantları satayım bari yaaa,önce satmayayım dursun diyodum ama düşününce elde tutmanın bi mantığı olmadığı kanaatine vardım  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vala pek emin değilim ama ben olsam önce yeni alcagım jantların fiyatını sorardım jantcıdan, onlarla fit olacak şekilde de basardım etiketi :D fazlasında gözüm yok eksikte olması hesaabı :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki tamam o zaman 1350 diyorum :) abim sadece jantlara 2bucuk vermişti yanlıs hatırlamıyorsam, o yüzden fiyat gayet uygun gibi 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki tamam o zaman 1350 diyorum :) abim sadece jantlara 2bucuk vermişti yanlıs hatırlamıyorsam, o yüzden fiyat gayet uygun gibi 8:)

Lastiklerdemi dahil İrfan  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeniden düsündümde lastik işi aklıma hiç gelmemişti.. 1bucuk yapıyorum lastiklerle beraber, hatta 1550 yapıp 50milyonda pazarlık payı koyuyorum :D içi daha fazla raat edecek varsa 1600 yapıp 100lirada indirebilirim sorun deil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeniden düsündümde lastik işi aklıma hiç gelmemişti.. 1bucuk yapıyorum lastiklerle beraber, hatta 1550 yapıp 50milyonda pazarlık payı koyuyorum :D içi daha fazla raat edecek varsa 1600 yapıp 100lirada indirebilirim sorun deil :D

Aloooo ilgilenince fiatmı yükseltiyorsun  :D yakışmaz bu ticaret ahlakına  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...