Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Volkan Abi ben senin yernde olsam bu ya da buna yakın bi tipte jant yapardım :(_

44ace39685ce1ar3.jpg

44ace396dd893zm5.jpg

oz larda fena degil ama cok fazla kol var, şöle bişey olcak sanırsam :(

Sized_0042.JPG

Sized_0015.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nerden çıktı bu vosvos merakı Murdoc?

abi yabancı bi mazda3 forumuna koymus elemanlar, bende ordan aldım_5kollu siyah jantlar güssel ama 8)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Geçenlerde Oz 'un 35 Anniversary modelini Mert Tuning'te gördüm.(Oz vintage logo of 1971).Çok beğendim.Benim araca uygun olanı varsa onu almak isterim.Ne dersin İrfan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat ne kadardı Fazıl abi,biliyo musun ben almak istiyorum da  :) birde o.z. 4 bijonlu jantı yok diye biliyorum,ama yanılıyo olabilirim  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

fiyat ne kadardı Fazıl abi,biliyo musun ben almak istiyorum da  :) birde o.z. 4 bijonlu jantı yok diye biliyorum,ama yanılıyo olabilirim  :(

Oldukça tuzlu.1700-2500 YTL arasında galiba.Taksit yapmalarına rağmen OZ kara kara düşündürüyor beni Volkanım.Peki İrfan Hijoin 115 için ne düşünürsün?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce resmini ekliyim herkeşler görsün bi abi.._Hijoin H 115;

h115.jpg

şu resimdeki daha cok yalnızca arka tekerlere gidecek türden, öndekilerin göbegi biraz daha dısarı dogru cıkık olursa güzel görünebilir ancak zaten fazla büyük jant düsünmüyorsun abi 16-17" diyorsun o zaman burda görüntü adına pek bişey yakalayamayabilirsin_yani şunu söylemeye calısıyorum, 17" aldıgını düsünsek bile abi jantların içinden gecen 1cm lik cıkıntı bile jantları 16" olarak gösterecek, cıkıntı derken hani diğer bazı jantların iç tarafına cember boyunca dizilen vidaların oldugu yerden bahsediyorum, bunda vida yok ama o cıkıntı var o da küçük gösterecek jantı_bide ayrıca deminde bahsettiğim gibi göbeği biraz içerde kalıyor o da jantın küçük gözükmesi için ayrı bir etmen_jantın derinliği arttıkca daha küçükmüs izlenimi veriyor cünkü, öle bi hava yaratıyor dısardan bakıldıgında_yani abi yine sen bilirsin tabi aracın üstünde görme gibi bi şansın varsa gör derim, fotoya bakaraktan kendimce sinerji yapıp bunları cıkardım sonuc olarak ama belki yanılıyorumdur :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani abi diger diger bi degişle şunu söylemeye calısıyorum, özellikle carprazlardan bakan bi insanın gözüne şu kırmızıyla çember içine aldıgım alan gözükecek sadece_tamam jantın 17"teki yani lastik yanagına bitişik olan taban cemberide var belki ama bu kırmızı cizgiyle arasında o kadar mesafe olunca göze küçük gelebilir demek istiyorum_

h115pq4.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Yorumların için teşekkür ederim İrfan.Bir de bana sunulan şu jant var...H-125

125hj1.jpg

Bu jant göze küçük görünür mü?

Bu arada ankete koyduğum bir nolu jant satılmış. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...