Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

E İrfan sen demiştin abi senin jantlar bi tek siyaha gider,ben dedim hayır senin griye de süper gider.. O0 O0Siyahtaki Köig jantlarda gider sana.Bence alacaksan Siyahlı parlak gümüş al İrfan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi benim jant işi sisteme yaptıgım masraftan sonra biraz daha uzadı o yüzden tamamen topiği kalkındırmaya calısıyorum kendim için bişey düsünüyorsam nolim 8:):D_ama benim gönlüm brightmetal dedikleri çok açık ve temiz metal rengi janttan yana, tabi bide 10 kollu olacak 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benim jant işi sisteme yaptıgım masraftan sonra biraz daha uzadı o yüzden tamamen topiği kalkındırmaya calısıyorum kendim için bişey düsünüyorsam nolim 8:):D_ama benim gönlüm brightmetal dedikleri çok açık ve temiz metal rengi janttan yana, tabi bide 10 kollu olacak 8:)_

Fittipaldi  :P mi neydi o markanın var o tarz benim gördüğüm.( vay be fittipaldi f1 yarışcısı değilmiydi nerden hatırladık adamı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarın Karsıyaka dönüşü servise bi ugricam abi zaten bi2 bişey sorcam o arada eserse 8:) belki o işide yaptırabilirim ama daha öncedende sölemiştim ya benim arabaya daha önce çıtanın oraya az bi boya atıldı diye çıtayı söktüğümüzde orda birikmiş çapaklar olmasından çekiniyorum en basından beri :(_yoksa coktan söktürmüştüm çıtaları 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu jantta bi 10 sn için kendisine alıcı gözüyle bakmamı sagladı ama emin olamadım nasıl sizce, başka begenen var mı??

DSC00546.jpg

DSC00547.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu jantta bi 10 sn için kendisine alıcı gözüyle bakmamı sagladı ama emin olamadım nasıl sizce, başka begenen var mı??

ooo çok iddialı ve güzel..10 numara..canavar dişi gibi duruyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...