Jump to content

Mazda 626 kyb amortisör

seben11
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu sitede her soruya cevap bulunur diye bir iddiamız yok, hele ki teknik konularda...

Bir konuda bilgisi olmayanlar da "Bilgim yok" veya "Bilmiyorum" diye mesaj atmazlar usulen...

Bir seneden uzun bir süredir üyesiniz görünüşe göre, siz kimlere ne ölçüde yardımcı olmuşsunuz ki bugün bu kadar büyük beklentiler içine giriyorsunuz?...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sitede her soruya cevap bulunur diye bir iddiamız yok, hele ki teknik konularda...

Bir konuda bilgisi olmayanlar da "Bilgim yok" veya "Bilmiyorum" diye mesaj atmazlar usulen...

Bir seneden uzun bir süredir üyesiniz görünüşe göre, siz kimlere ne ölçüde yardımcı olmuşsunuz ki bugün bu kadar büyük beklentiler içine giriyorsunuz?...

Bir senedir üye olduğum doğrudur benim kimseden aman aman bir beklentim yok sadece bilgisi olan arkadaşlardan parça hakkında fikir edinmek istedim.Kimseye yardımcı olmadığım değil olamadığım doğru kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer zaten burası küçük bir şehir ben buradan parça konusunda kimseye yardımcı olamam bunun aksini idda eden yok Selman bey!!!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer bey tavsiyeniz için teşekkür ederim en azından nereye müracaat edeceğimi bana bildirdiğiniz için başka arkadaşlar gibi köstek değil destek olduğunuz için.Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten oturduğun yerden amortisör aranmaz ki ama:) Kyb markasını seçmişsin işte, çıkarsın sanayiye ya kendin sorarsın bir iki dükkana onlar yol gösterir, yada ustanla çıkarsın. Buradan cevap bekleyene kadar çoktan taktırmışdın:) Kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burası Ankara.Bursa yada İstanbul değil benim aracımdan da topu topu 3-5 tane var kimse bilmez kyb yi falan internette arayıp bulmaktan başka şansım yok!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kimsenin size köstek olduğu yok.Öyle yapıda insanlardan da oluşan bir site değil.Burada herkes birbirine bildiği kadarıyla bilgisini aktarır.Sizin bahsettiğiniz konuda arkadaşların ya bilgisi yoktur ya da bilen arkadaşlar henüz bu konuyu görmemiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her neyse ben burada bu konunun tartışma konusu haline gelmesini istemiyorum,sadece bilgisi olan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum,sadece yardımı dokunabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim.Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...