Jump to content

İşte sportif sedan bu ! Yeni Mazda 6

babatolia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

honda accord da 2,2 dizel vardı, çok başarılı diyorlardı motor için çok sessizmişde. ama ülkemizin vergi saçmalığı yüzünden araç doğru düzgün satmamıştı. 2,0 daha iyi olur bencede. aslında ülkemize özel mazda 6 1,6 dizel getirseler mazda 6 yı daha çok satar, amaç satmak ise.... (407,c5,laguna)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Accord'larda değişik bi dizel motor teknolojisi sayesinde normalden daha sessiz olduğunu okumuştum bi yerlerde. Dışarıdan bile dizel olduğu pek anlaşılmıyo deniyodu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honda accord da 2,2 dizel vardı, çok başarılı diyorlardı motor için çok sessizmişde. ama ülkemizin vergi saçmalığı yüzünden araç doğru düzgün satmamıştı. 2,0 daha iyi olur bencede. aslında ülkemize özel mazda 6 1,6 dizel getirseler mazda 6 yı daha çok satar, amaç satmak ise.... (407,c5,laguna)

Ahhh ah şu vergi sistemi olmasa... Onun için senin örneğini verdiğin laguna, c5 407 ucubeleri çıktı piyasaya. Yoksa 2200 accord varken dönüp bakmam bilem onlara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani bakıyosun :D

yanlız pazar günü c5 e baktık arkadaşıma, orjinal 19" jantlar 2,0 dizel motor 3 kademeli alçaltma yükseltme falan direksiyon hele nasıl bişey yapmışlar adamlar.. adamların ülkeye getirdiği tüm versiyonlar dizel c5"de benzinli motor seçeneği yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum Hakancım, Allah sıfır araba almayı nasip ederse emin ol listemde olmazlar. Sağlamlığından dolayı şüpheliyim. Sıfır lagunaların durumunu görünce.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

accord 2006  2,2 dizel 40binlira civarında, c5 alacağıma gider onu alırım ille dizel alacaksam.. c5"i beğendim beğenmedim değil ama 1,6 110 hplik 240 torkluk bi motor 1500 kg arabayı nasıl kaldıracak yada kaldırırken ne kadar yakacak şüpheliyim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

accord 2006  2,2 dizel 40binlira civarında, c5 alacağıma gider onu alırım ille dizel alacaksam.. c5"i beğendim beğenmedim değil ama 1,6 110 hplik 240 torkluk bi motor 1500 kg arabayı nasıl kaldıracak yada kaldırırken ne kadar yakacak şüpheliyim..

Ben söyleyeyim mi? 100 kmde 10 litre mazot. Belki daha da fazla.

2.2 iyi de çok da istiyorlar vergi olayını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O motor Türkiye ye gelmiyormuş Ozan ama 2.0 Dizel bile yeterli olur bence..

e hanı gelcektı ole demıstın patron hayallerımı yıktın şaka maka 2.0 ı da yeter benı pek ılgılendırmez mazda 3  1.6 turbo dızel gelsınde ısterse mazda 10 yıl araba cıkartmasın no problem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman 2003 lere bakayım ben yavaş yavaş. Bilemedin 2004.

eskı kasa mazda 6 larda guzeldır tavsıye ederım 3-4 ay once bı tanıdık satıyodu 2005 model 80.000 de bızde demıstı ıste 1-2 mılyar verın mazda 3 un ustune verıyım demıstı de ben tabı vermedım kuzumu o kadar sportıflıgı yok dıye mazda 3 kadar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...