Jump to content

Kuzuyla kaza yaptım :(

FAMILIA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• halil_i

7

• FAMILIA

36

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sağolun...

benim vurduğum nokta arka çamurluğun orası.

inşallah beni suçlu bulmazlar.

adam şarhoştu ve garibandı yardımcı olmak polis çağırmadım bi de suç bize gelirse o zaman koparım işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada barlarda saz çalarak geçiniyormuş,bebeği rahatsızlanmış onları hastaneye götürürlerken gazları bitmiş gaz almaya dönerlerken...

heralde daha içmez bu olaydan sonra abi.

arabanın işi bi bitsin konuşmaya gidicem zaten yanına tekrar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guzuma kavuştuummmm :)

dün Tolga Beyle görüştüğümde hafta sonuna kadar yetiştireceklerini söylemişti,bugün arkadaşımın arabasıyla bi guzuyu ziyarete gideyim dedim,tesadüf o ki bugünde işi bitmiş teslim edeceklermiş.Allahtan yanımda bi arkadaşla gitmiştim arabayı alıp rahata kavuştum :)

reklam gibi olucak ama herkeslerinde huzurunda MeB Başayar'a teşekkür etmek isterim.gerçekten mükemmel bir işçilik çıkartmışlar.gördüğümde ben tanıyamadım ve eski halini bilen dostlarda arabanın baya bi değiştiğini söylüyorlar.

önceki ve sonraki fotolarını koyucam yakında siteye.sizde inanılmaz değişimin farkına varın diye :D

TÜM MEB BAŞAYAR PERSONELİNE TEŞEKKÜRLER...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözün aydın Cihangir. Servisler hakkında bu tür iyi bildirimler geldikçe biz de memnun oluyoruz Mazda markası adına yapılan iyi birşeyler var diye ama Tolga'nın misafirperverliğini zaten daha önce görüp mahçup bile olmuştuk :)

Cihangir bu sefer masaj koltuğuna otursaydın bari :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkeslere teşekkür ederim...Allah kimseye kaza bela yüzü göstermesin inşallah...

bu kez oturdum abi koltuğa,rahatlattı sağolsun :)

kusuruda karşı tarafa vermişler Allahtan.masraf 2000 lirayı aşmış :D

bu arada gerçekten her işte bi hayır vardır derler sözü doğru;

sağ farı solmuş olduğundan değiştiricektim,tamponu çiziklerden dolayı boyatıcaktım :)

kaza sonrasında far,sinyal ve tampon yenilendi :)

ama bu seferde sol farın solmuş olduğunu farkettirdi bana :D

herkeslere TEŞEKKÜRLER tekrardan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...