Jump to content

Mazda2 otomatik, Mazda6 , Mazda2 ve Mazda3 dizeller geliyor

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazda 2 sedanı sordun mu patron ben onu merak ettim, şimdi aklıma geldi :D

Sormadım çünkü gerek yoktu. Zira biz Avrupa ya bağlı olduğumuz için bize gelecek aracın önce Avrupa da olması lazım. Mazda2 Sedan şu anda Avrupa da olmadığı için de istesekte gelme ihtimali yok şu anda. O araç Çin pazarı için Çin de üretilen bir araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• halil_i

5

• ozanm3

9

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bence otomatık ten onemlısı dızelı gelmelı cunku o sınıftakı arabalar dızel oldugu zaman satıyo

Yanlış tespit Ozan.Daha çok bayan arabası ve bayanlar çoğunlukla otomatik tercih eder. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış tespit Ozan.Daha çok bayan arabası ve bayanlar çoğunlukla otomatik tercih eder. ;)

bayanlar otomatık ıstıyoda bu araba sadece bayan arabası deıl bence mesela fıestayı kullananların cogu erkek cunku dızel araba ve gayet az yaktıgı solenıyo bıde ustune usluk araba ford yanı bıraz da olsa kalıtelı tabı mazda yla karsılastırılamaz ama yanı fıesta dızel dıye pek cok erkekte var bılmıyrm ıst da da ole mı ama burda ne zaman fıesta gorsem aynı sekıl de mesela hundaı getz de aynı hep erkek mazda 2 de neden ole olmasın dızel oldugu ıcın erkekler tarafından da tutulabılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende otomatik severim, şimdilik tercihlerim (!) daha değişmedi.

duz vıtesten ıısı yok tabı ıstanbulda fln zor oluyo baya bı duz vıtes allahtan bızım kı otomatık ama ben duz ıstıyrm ınsallah dızelı alınca duz alıcam bu sefer cunku araba nın hakımıyetı sende oluyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bayanlar otomatık ıstıyoda bu araba sadece bayan arabası deıl bence mesela fıestayı kullananların cogu erkek cunku dızel araba ve gayet az yaktıgı solenıyo bıde ustune usluk araba ford yanı bıraz da olsa kalıtelı tabı mazda yla karsılastırılamaz ama yanı fıesta dızel dıye pek cok erkekte var bılmıyrm ıst da da ole mı ama burda ne zaman fıesta gorsem aynı sekıl de mesela hundaı getz de aynı hep erkek mazda 2 de neden ole olmasın dızel oldugu ıcın erkekler tarafından da tutulabılır

Fiesta kullanan erkeklerin %90'ı ilaç reprezantı. Dikkat edersen hepsi beyazdır mesela.

Bununla alakalı mı bilmiyorum ama 34 ZJ .... plakalar genellikle reprezant araçları oluyor İzmir'de. Heralde bi firma seri şekilde plaka çıkarttırmış, onları da İzmir'e göndermiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Arkadaşlar, Mazda2 otomatikler Mart başı Türkiye de ;) hem de ısıtmalı koltuklarla birlikte ;)

Alırsak ütümüz donmadan kullanabilecez yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...