Jump to content

Daihatsu Terios

Mustafa06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eski kasalardaki kronik sorunlar bu arabada yok emin olun. İki kasayı da kullandım. Yenisinden arkadaşımda var otomatik vites. Yol tutuştan kasıt nedir bilmiyorum ama Armutlu yollarında ne başı ne kıçı oynadı. Canavar gibi yol yürüdü. Ben çok memnun kaldım. Doğru içi biraz tuhaf ama, o kadar da önemli değil bence. En önemlisi içine sığdım. :D Şaka bir yana 34bine alınıp rahat gezilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ozanm3

6

• emredeler

7

• Mustafa06

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Çoğu kişi beğenmez ama bu sınıftaki jiplerde Suzuki Vitara gerçekten iyidir

Vitara 69bin

Terios 39bin tabiiki vitara daha iyi. Hemde makyajlanmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jip ucuz ve amacına uygun olacaksa Lada Niva derim o zaman :D Şikayetçi olan görmedim daha :D

kesınlıkle katılıyrm abı sana bunların hıc bırısı lada nıvayla arazıde kapısamaz tam bı off-road arabası hemıde cok ucuz bız ardahandayken bı tanıdıkta vardı sırf orda kullanmak ıcın almıstı valla 3 yıl dere tepe duz demeden gıttık arabayla gıkı cıkmadı frenlerı falan tutmuyo du ama olsun hıc yolda bırakmadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adana Mıçı'ların bayisi olmadığı bir Mazda kalmıştı onuda aldılar,geçen bakıma gittiğimde haliyle bununlada müşerref oldum yakından inceledim fiat çok iyi ama tırt geldi bana  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adana Mıçı'ların bayisi olmadığı bir Mazda kalmıştı onuda aldılar,geçen bakıma gittiğimde haliyle bununlada müşerref oldum yakından inceledim fiat çok iyi ama tırt geldi bana  :)

zaten 40 lıralık jıpten ne beklenır kı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Daihatsu en çok satan modellerinden olan Terios'u makyajladığını duyurdu. Bu değişiklik Toyota Rush'a da yansıdığı için konu hakkında bir açıklama da Toyota'dan geldi.

Aracın dışında yapılan yenilikler:

Ön ve arka tampon tasarımları yenilenmiş

Ön ızgara yenilenmiş

16 inç yeni tasarlanmış alaşım jantlar

Şeffaf arka stoplar

Aracın içinde yapılan yenilikler:

Yeniden tasarlanmış gösterge paneli

Yeniden tasarlanmış enstrüman paneli

Yeni tasarlanmış direksiyon simidi

Konfora yönelik özellik ve fonksiyonlar:

Tümleşik AM/FM Radyo ve CD Player (aux girişli)

Ses sistemine kumanda fonksiyonlu yeni direksiyon

Tam otomatik klima

http://www.daihatsu.com/news/n2008/08111301/index.html

54315967yx0.jpg

36227859xg8.jpg

51142434rj5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşey çok güzelde şu bayrak direğini ne diye koymuşlar :D Boya badana yapan bazı kızlar gibi fazla kaçmış makyaj heralde :D

valla kör noktaylan felan alakalı bişey olabilir, Mitsubishi Pajero nun bazı modellerindede var , bilemiyorum  :fiuw:  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...