Jump to content

Mazdanın illere göre yetkili bayii listesi

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tarihimizide unutmamak lazım çok hizmetleri var nede olsa biz defterden silmeyelim kim silerse silsin

Mücahit Abi, istersen tabii bulabiliyorsan listeyi tam olarak güncelle bizde konuyu sabitleyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güncellendi

Üstad kızma ama gene olmamış ya ... Bunlar da sadece yetkili servisler...İçlerinde bayiliği olmayan yetkili servisler var, ya da servisi olmayan yetkili bayiler yok.. Ör. İkiler, Pronto, Uçarlar'ın bayi kısmı yok bildiğim kadarıyla. Yine diğer yandan Etiler Mazda'nın bayisi var ama servisi yok, o da bu listede yok...Haaa "Ben arabayı almışım zaten..Bayiyle işim olmaz, benim işim servisledir"  diyorsak o ayrı konu.. Hadi üstad son bi gayret... Bir dahakine olacak gibi.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman herkes yanlış bildiğini düzeltsin.. Mücahit'in üzerine yıkmayalım şimdi:)

Kocaeli'de Doğan Lastik Kaplama San. A.Ş Mazda'nın yetkili bayi veya servisi değil..Yani yeni servisin inşaatından ötürü geçici bir süreliğine bazı değişiklikler olmuştu ve Doğan yetkili servisti ama yine Haldız otomotiv yetkili servisi devraldı. Yetkili bayi zaten Haldız Otomotiv'di.

İletişim bilgileri:

Haldız İnşaat Otomotiv Ltd. Şti.

Adres:

Körfez Mah. D-100 Karayolu kenarı T.C.K.M İstasyonu Yanı İzmit

Kocaeli

Telefon:

(262) 325 39 92 / 93

(262) 322 42 93

Faks:

(262) 323 61 09

E-mail:

haldiz@mazdaplaza.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

bostancı ikiler mazdaya gidebilirsin tanıstırabilirim anadolu yakasında her işimi sorunsuz halledebiliorum yani sitedende oraya giden cok kişi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest okaratas

Ankara'da eger servise verecekseniz arabanizi Meb Basayar'i (Konya Yolu) oneriyorum. Gercekten arabanizla ve sizinle olan ilgileri cok iyi.. Bir de belki biraz pahali rakamlar cikiyor ama odeme kolayligi sagliyorlar. Ayni zamanda serviste cikan masrafi disarida daha az yaptiririm diyen ben gibiyseniz Allah size de yardim etsin.. Goturun servise arabanizi 200 fazla verin ama temiz olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada dun aksam Eskisehir yolu uzerinde yeni acilmis olan OPAN'da da Yakinda Mazda burada diye bir afis asilmisti ama..

Sadece satis mi yoksa satis+servis mi bilememekteyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...